26 March 2013

Membantu Kesihatan MataCarotoMax adalah satu suplemen antioksidan yang juga dikenali sebagai Vitamin A.

CarotoMax merupakan suplemen antioksidan yang membantu melindungi sel tubuh dari kerosakan ancaman radikal bebas.

Keistimewaan CarotoMax Shaklee merangkumkan produk karotenoid yang paling lengkap ada di pasaran. nak tahu apa maksud karotenoid.

Yang lebih menariknya formula CarotoMax Shaklee ditambah astaxanthinuntuk menjadikannya produk multi-karotenoid paling lengkap yang ada di pasaran.

Karotenoid utama yang terdapat di dalam CarotoMax adalah :

  • Beta Carotene menyamai hidangan 102 biji pisang. Alfa karotena menyamai hidangan 89 biji buah rasberi. Alfa & Beta karotena biasanya terdapat di dalam sayur brokoli
  • Astaxanthin menyamai hidangan 1 potong ikan salmon - mempunyai daya mengesan radikal bebas yang tinggi dan dapat mengekalkan tahap kesihatan kolestrol. Ia juga merupakan perisai UVB & UVA yang dapat mengurangkan risiko kerosakan bahaya akibat daripada terdedah lebih lama di bawah sinaran matahari, menjadikan kulit lebih berseri
  • Likopena menyamai hidangan 714 biji aprikot - merupakan pigemen merah yang terdapat di dalam tomato, strawberi & tembikai. Ia membantu dalam mengekalkan kesihatan prostat, servik & sistem pembiakan.
  • Lutein & Zeaxanthin menyamai hidangan 285 biji buah limau gedang - banyak terdapat dalam sayuran berdaun hijau. Ia dikenalpasti dapat menyokong kesihatan mata seiring dengan peningkatan usia dalam proses penuaan.


Apa kata pengguna yang mencuba Caratomax.
Berminat???

Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee atau pembelian  produk, sila hubungi saya :-

Add/PM FB : Zaridah Hj Hashim
Like Fanpage : Jom Sihat Ceria
Call/SMS : 014-8243610


"Salam & Senyum Sokmo dari Daa ibu WaMeAz"


*credit

No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign