8 March 2013

Selamat Hari Wanita Sedunia 2013

Wanita memainkan peranan yang penting dalam kehidupa seharian. Tanpa wanita yang dikenali sebagai ibu, kita tidak akan berada didunia ini.  Kecekalan dan kegigihan mereka membesarkan kita tidak ada tolak bandingnya. Sebab itu selain mendoakan mereka, Rasulullah menegaskan, ketaatan kepada ibu 3 kali ganda dari seorang ayah.  Malah syurga juga terletak dibawah telapak kaki ibu.Disini, saya ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan "Selamat Hari Wanita Sedunia 2013" kepada seluruh insan yang bergelar wanita. Hari Wanita Sedunia jatuh pada 8 Mac setiap tahun. Bagi tahun 2013, tema yang dipilih oleh PBB ialah "Janji adalah janji: Saatnya Bergerak Untuk Mengakhiri Kekerasan Kepada Wanita". Manakala bagi organisasi International Women's Day 2013 memilih tema "Gender Agenda: Saat Meraih Momentum".

Dan sebagai seorang wanita, Kesihatan anda sangatlah perlu dititikberatkan bermula daripada peringkat awal remaja sehinggalah ke hari tua. 

Sebagai seorang wanita juga anda akan terdedah kepada pelbagai masalah kesihatan dalam melalui pelbagai peringkat kehidupannya: 

~ akil baligh 
~ pra-kehamilan 
~ kehamilan 
~ pra-menopouse 
~ menopouse 
~ selepas menopouse 

Oleh itu, Shaklee menawarkan produk Set Kewanitaan yang hebat untuk memenuhi keperluan wanita pada semua peringkat kehidupannya. Set Kewanitaan mengandungi : 

~ GLA Complex
~ Ostematrix 
~ OmegaGuard 

Kebaikan Set Kewanitaan: 

~ Membantu melegakan simptom senggugut dan menopouse
~ Menggalakkan kulit yang cantik 
~ Menggalakkan tulang yang kuat 
~ Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung 
~ Melegakan sakit-sakit sendi 

Kesihatan anugerah Allah. Wanita patut ambil berat kesihatannya kerana wanita adalah srikandi negara, tunjang kasih sayang keluarga dan susuk kiri si arjuna. Sebagai tanda penghargaan kepada diri anda milikilah Set Kewanitaan dan buat para suami hadiahkanlah set ini kepada permaisuri hati kamu!


Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee atau tempahan produk, sila hubungi saya :-

Profile FB : Zaridah Hj Hashim
Call/SMS : 014-8243610
Fanpage : http://www.facebook.com/AzzaiBuWaMeAz


"Salam & Senyum Sokmo dari Daa ibu WaMeAz"

Penafian : Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan untuk diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar. 
No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign