10 April 2013

Tingkatkan Sistem Imuniti Anda dengan NUTRIFERONTingkatkan Sistem Imuniti Anda dengan NUTRIFERON, jadi mulai hari ini tinggalkan PARACETAMOL dan ambil NUTRIFERON jika anda sering sakit @ mudah diserang selsema???


Sistem imun adalah seperti tentera badan kita, yang melawan jangkitan dan penyakit-penyakit yang mengancam kesihatan dan kecergasan badan. Tanpa pertahanan ini, virus, bakteria, parasit, toksin, dan lain-lain patogen berbahaya akan menyerang badan kita, menjadikan badan kita lemah dan sakit. Jadi Tingkatkan Sistem Imuniti Anda dengan NUTRIFERON.NUTRIFERON Akan Tingkatkan Sistem Imun
Apa itu Nutriferon?

Nutriferon adalah suplemen yang Tingkatkan Sistem Imuniti Anda @ immune booster. Ianya merupakan supplemen yang hebat dan efektif, ia telah melepasi satu set ujian-ujian saintifik yang ketat dari segi keselamatan, ketulenan, keberkesanan dan prestasi.


Sejarah Nutriferon - siapa yang menciptanya?


Ahli imunologi yang terkenal di dunia, Dr. Yasuhiko Kojima merupakan individu pertama yang menemui interferon pada tahun 1954 semasa beliau menjalankan penyelidikan di Universiti Tokyo. Setelah menjalankan penyelidikan selama 40 tahun dengan menguji ratusan sebatian semulajadi, beliau telah menghasilkan satu campuran unik daripada empat ekstrak tumbuhan yang menggalakkan pembentukan interferon secara semulajadi dalam badan.
Siapakah yang perlu ambil Nutriferon?

 Mereka yang sering sakit, selsema, demam.
 Ibu yang menyusukan anaknya yg mana anaknya demam atau sakit yg berpanjangan.
 Mereka yang mempunyai masalah imunisasi.
 Mereka yang sering travel dan kerap ke luar negara.
 Mereka yang sering stress.

 Mereka yang terdedah dengan bahaya penyakit.

 Mereka yang tak suka makan banyak vitamin antioksidan, ACE boleh gantikan dengan Nutriferon sepeket sehari.

 Mereka yang ada mempunyai allergi dan eczema.


Bagaimana Nutriferon bertindak?

NutriFeron MENINGKATKAN INTERFERON semulajadi badan dan sekaligus MENGUATKAN TINDAK BALAS IMUN badan. Anda kini dah tak perlu ubat2 yang banyak lagi!
Pemakanan tambahan NutriFeron ™ yang direka untuk diambil setiap hari dan merupakan adunan empat ramuan botani ini, apabila digabungkan bersama, untuk membolehkan tubuh secara semulajadi meningkatkan pengeluaran interferon tanpa menambah tekanan kepada badan

So, anda bagaimana??? Tidakkah anda ingin Tingkatkan Sistem Imuniti Anda dengan NUTRIFERON. Jika YA...anda boleh hubungi saya.


Untuk sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee atau pembelian  produk, sila hubungi saya :-

✔ Add/PM FB : Zaridah Hj Hashim
❤ Like Fanpage : Jom Sihat Ceria
✉ Email : azza.ibuwameaz@gmail.com
✑ Blog : Azza Ibu WaMeAz
✆ Call/SMS : 014-8243610


"Salam & Senyum Sokmo dari Daa ibu WaMeAz"


No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign