18 July 2013

Daftar Sebagai Pengedar SHAKLEE


Pengedar SHAKLEE - Jom Sihat Ceria
Kami di Jom Sihat Ceria sangat mengaluk-alukan anda untuk menyertai kami dengan bersama-sama menjana pendapatan secara Full Time @ Part Time dengan biznes SHAKLEE. Dengan SHAKLEE, anda bagaikan mempunyai perniagaan anda sendiri dan anda sendirilah yang tentukan pendapatan yang anda inginkan setiap bulan.Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee

Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk pendaftaran sebanyak RM65 (ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya (call/sms untuk medapatkan no id) sebagai sponsor/upline.


Yuran keahlian Shaklee

Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Jumlahnya ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch).


Tak Perlu Maintain point dalam Shaklee

Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain atau minimum purchase


Tak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?

Benar, tak perlu maintain point atau ada pembelian.


Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di cawangan SHAKLEE?

Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan ID 886402 saya sekiranya anda berhasrat untuk bersama-sama dengan saya (satu hari nanti ke) dalam bisnes Shaklee online or offline.


Apakah kelebihan Daftar Pengedar SHAKLEE?
  • Boleh membeli produk dengan harga ahli (diskaun 30-35% dari harga runcit.
  • Boleh mengumpulkan points anda sendiri untuk melayakan anda mendapat komisyen serta bonus dalam bentuk TUNAI dan tidak perlukan DOWNLINE.
  • Jika berminat untuk menjalankan bisnes SHAKLEE, ada kelas TERTUTUP dan SUPPORT GROUP untuk membantu anda.
  • SHAKLEE menawarkan 3C - CASH (komisyen dan bonus), CAR (insentif kereta) & CONVENTION  (percutian tempatan dan antarabangsa dengan layanan 5 star serta UMRAH bagi MUSLIM)

Kelebihan menjadi Ahli dengan JOM SIHAT CERIA?

  • memberi ACCESS kepada anda untuk menyertai GROUP FB TERTUTUP dan SUPPORT GROUP (didalam group ini, anda akan didedahkan CARA MARKETING ONLINE, TIPS BERJAYA DALAM BISNES ONLINE, INFO DAN CARA PENGAMBILAN PRODUK (SUPLEMEN), INFO TEKNIKAL BERKAITAN MENGENDALIKAN BLOG DAN FB serta banyak lagi


Pengedar SHAKLEE - Jom Sihat Ceria


Bagaimana??? Berminat untuk daftar sebagai Pengedar SHAKLEE???

Untuk sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee atau pembelian produk, sila hubungi saya :-


✔ Add/PM FB : Zaridah Hj Hashim
❤ Like Fanpage : Jom Sihat Ceria
✑ Blog : Azza Ibu WaMeAz
✆ Call/SMS : 014-8243610


"Salam Ukhwah & Senyum Sokmo dari Daa ibu WaMeAz"No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign