19 September 2013

Alfalfa Dan Lecithin Gabungan Hebat Untuk Kurus


Alfalfa Dan Lecithin Gabungan Hebat Untuk Kurus

Tercari-cari set kurus yang bajet rendah dan berkesan??? 

Kebanyakan produk turunkan berat badan di pasaran agak mahal dan disebabkan masalah kewangan, niat untuk turunkan berat badan terkubur kerana kekangan bajet.


Oleh itu, anda tidak perlu risau kerana SHAKLEE dapat mengatasi masalah anda ini. Tak percaya ? Inilah hakikatnya... Tiada yang mustahil dengan SHAKLEE.


Hanya 2 produk ASAS yang boleh diamalkan untuk menurunkan berat badan iaitu Alfalfa Complex dan Lecithin. 


Nak tahu bagaimana Lecithin dan Alfalfa bertindak???


Alfalfa Dan Lecithin Gabungan Hebat Untuk Kurus

Lecithin bertindak sebagai fat emulsifier (pemecah lemak) yang baik. Pengambilan Lecithin secara konsisten setiap hari dalam kuantiti yang dicadangkan membantu mengelak masalah obesiti dan mempercepatkan proses pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan yang sempurna.Alfalfa Dan Lecithin Gabungan Hebat Untuk Kurus
Alfalfa Complex pula sebagai agen detoks yang mengangkut lemak-lemak yang telah dipecahkan untuk disingkirkan daripada badan. Alfalfa Complex juga membantu pelawasan yang turut yang mempunyai peranan penting dalam menurunkan berat badan. 


Terbuktikan ! Hanya dengan pelaburan yang tidak sampai RM100 impian  anda untuk mendapatkan berat badan ideal pasti tercapai. 


Sekiranya anda mempunyai bajet tambahan, anda boleh add-on ESP dan Herblax untuk kesan yang lebih hebat!!! 


Jom kita tengok Testimoni mereka yang telah mencuba Set Bajet ini.Testimoni 1 - Berat Badan Turun 78 ke 73 kg.


Alfalfa Dan Lecithin Gabungan Hebat Untuk KurusTestimoni 2 - Tiada masalah pencernaan lagi, badan mula terbentuk dan masalah keputihan tiada.


Alfalfa Dan Lecithin Gabungan Hebat Untuk KurusBagaimana.....Nak cuba set kurus bajet SHAKLEE ini? Jom order sekarang!!! 

No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign