6 September 2013

Berkat Usaha dan Doa Dapat Naik Rank


Berkat Usaha dan Doa Dapat Naik Rank

Alhamdulilah berkat usaha dan doa, akhirnya saya telah naik 1 step dalam SHAKLEE dari Distributor kepada SUPERVISOR, walaupun baru selangkah tapi saya rasa macam HEBAT sangat. Syukur sangat-sangat, selain dapat income 4 angka dengan SHAKLEE, kerana dengan USAHA, ia penting dalam bizness sebab kitalah BOSS dan kita jugalah PEKERJA. Apa yang saya miliki hari ini adalah berkat kesabaran,usaha,dorongan dan sokongan suami saya yang merangkap my biz partner.

Berkat Usaha dan Doa Dapat Naik Rank 


Tidak sia-sia saya memilih untuk menyertai bizness SHAKLEE ini yang pada awalnya consume sahaja untuk supplement sakit sendi, namun akhirnya rasa ingin berkongsi dengan rakan-rakan tentang kebaikan dan kehebatan produk SHAKLEE. Thanks pada guru dan mentor saya merangkap upline saya Puan Farah Alias dan suami yang
banyak memberi nasihat, panduan dan tunjukajar.

Saya suka sangat dengan bizness SHAKLEE ini kerana kami ada group/team yang boleh menasihat, bertanya tentang penggunaan supplement dan juga bizness. Malah saya sendiri mempunyai network di bawah saya. Istimewanya kami berhubung hanya melalui internet, whatsapp, PM melalui FB atau telefon. Dan yang paling best ada seminar yang boleh disertai untuk meningkat pengetahuan tentang produk dan juga bizness.

Berkat Usaha dan Doa Dapat Naik Rank

Bizness SHAKLEE memang MLM, tapi bukan macam MLM yang lain. Sebab apa yang kita dapat (i.e. bonus) adalah atas usaha kita sendiri dan bukannya harapkan downline.  Saya naik rank SUPERVISOR pun, hasil usaha saya tanpa downline.  Bonus yang dibayar oleh SHAKLEE bukan dikiri dari downline ke upline ke tapi SHAKLEE bayar bonus berdasarkan sales kita setiap bulan dan terus dimasukkan kedalam Akaun MAYBANK pada setiap 14hb.


Berkat Usaha dan Doa Dapat Naik Rank


Keistimewaan Shaklee :
  • Shaklee adalah syarikat vitamin yang telah lama berada dalam pasaran. Produknya yang asli dan semulajadi benar-benar menawan hati saya ditambah ia memberi kesan yang hebat pada taraf kesihatan saya dan keluarga. 

  • Ia antara syarikat MLM yang adil. Apabila dah bergelar pemimpin [bermula tahap Supervisor] bermakna kita dah break dari upline kita. Oleh kerana Shaklee tidak mengamalkan skim piramid maka bonus kita dibayar mengikut usaha yang kita letakkan. Dalam Shaklee pendapatan kita boleh melebihi pendapatan upline apabila kita berusaha dengan lebih baik. Bukan sahaja pendapatan, malah kita mampu melangkaui pangkat upline kita sekiranya kita rajin berusaha. 

  • Bonus dibayar tidak melalui upline atau mereka yang sponsor kita tetapi ianya langsung dari syarikat. Bonus juga diberi dalam bentuk tunai. Tidak perlu downline untuk mendapat bonus dari syarikat. 

  • Harga produknya sangat berpatutan dan setanding dengan kualiti yang kita bayar. Produk asli dan semulajadi terbukti apabila tiada silika gel di dalam botol vitamin Shaklee. 
  • Halal dan diyakini serta punya kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia. So apa tunggu lagi? Jom sertai kami sebagai ahli SHAKLEE.


Apa kelebihan daftar menjadi ahli Shaklee?

  • Anda boleh membeli produk FullPack dengan harga ahli serta MENIKMATI ganjaran dalam bentuk point seterusnya boleh dikumpul dalam masa sebulan dan jika layak akan menerima bonus tunai dari Syarikat.

  • Shaklee menawarkan 3 C: Cash, Car & Convention. Saya dan ramai Euphoria dah menikmati kelebihan ini.
  • Anda boleh menjadikan Shaklee sebagai salah satu sumber untuk menjana pendapatan sampingan sehingga 5 angka dan tiada yang mustahil.
  • Kami memberikan training tertutup sekiranya anda berminat menjadikan Shaklee sebagai sumber pendapatan sampingan anda.

  • Modal serendah RM75 untuk pendaftaran ahli. [RM85 bagi Sabah Sarawak].


No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign