9 September 2013

Rawat Sebelum Terlambat, Buasir Oh Buasir!!!

Rawat Sebelum Terlambat, Buasir Oh Buasir!!!

Adakah anda salah seorang yang menderita penyakit buasir?

Adakah anda baru sedar akan tanda-tanda penyakit buasir mula berlaku pada diri anda? 

Anda merasa tidak selesa pada bahagian dubur, sakit, pedih, gatal dan buang air besar berdarah.

Jangan biarkan penyakit buasir ini terus melarat sehingga ke tahap kritikal yang akhirnya akan membawa kepada pembedahan.

Rawat Sebelum Terlambat, Buasir Oh Buasir!!!Usah biarkan masalah SEMBELIT dibiarkan berpanjangannya. Dikhuatiri lama-kelamaan akan timbul masalah BUASIR pula. BUASIR boleh menyerang tidak kira tua atau muda.

Apabila seseorang mengalami sembelit dan cuba meneran najis yang mengeras di dalam kolon dengan kuat ketika membuang air besar, struktur ini akan membengkak.

Walaupun kadangkala buasir dikatakan lebih cenderung untuk diwarisi, ini adalah lebih kepada faktor gaya hidup atau tabiat pemakanan di kalangan ahli keluarga yang menyebabkan kecenderungan untuk mendapat buasir.


Anda risau??? Masih belum berjumpa penawar untuk penyakit buasir anda???

Rawat Penyakit Buasir Anda dengan Supplement SHAKLEE dengan mengubah gaya hidup serta mencegah simptoms buasir anda.


Rawat Sebelum Terlambat, Buasir Oh Buasir!!!


OSTEMATRIX : bantu mengurangkan SEMBELIT dan melancarkan PEMBUANGAN AIR BESAR serta memberi keselesaan kepada anda apabila mengalami luka di bahagian dubur.

OMEGA GUARD : Baik untuk sendi/otot…Pesakit buasir akan mengalami kesakitan akibat daripada tekanan otot dubur ke atas bengkak tersebut sehingga menyebabkan proses pembuangan air besar menjadi amat perit. Jadi, OMEGA membantu untuk MENGECUTKAN OTOT yang bengkak tersebut.


ZINC COMPLEX : Disarankan kepada pesakit buasir yang tahapnya lebih tinggi seperti keluar najis bersama darah dan membuang air besar dengan rasa yang sangat perit. ZINC COMPLEX membantu MENYEMBUHKAN LUKA di bah
agian dalam dubur dengan lebih cepat.

Untuk mendapat info lanjut mengenai produk Shaklee atau pembelian produk, sila hubungi saya seperti yang tertera dibawah.


No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign