14 October 2013

Seronoknya Bersama SHAKLEE


Alhamdulillah, syukur kepada Allah selepas berkenalan dengan produk SHAKLEE serta menggunakan produk SHAKLEE ini saya berasa cukup tenang, gembira dan seronok kerana selain untuk kesihatan, SHAKLEE juga dapat membantu saya dari segi perkongsian produk kesihatan, berkongsi bisnes serta dapat menjana pendapatan tambahan untuk keluarga.


Apa yang seronoknya, bila anda berSHAKLEE  :-


1. BONUS

Anda pasti seronok bersama SHAKLEE kerana memperoleh bonus 2,3,4 @ 5 angka sebulan hanya secara online sahaja serta dapat menambah nilai hidup rakan-rakan yang ingin menyertai SHAKLEE.
2. GROUP COACHING

Untuk makluman rakan-rakan didalam group kami, Leader sangat komited membantu anak buah untuk belajar buat bisnes SHAKLEE


Pelbagai panduan, nasihat dan tunjukajar diberikan agar kami lebih berdikari dalam menjalankan bisnes SHAKLEE ini.

Kita buat secara berkumpulan. Every step is guided. Insya Allah, tolong menolong untuk sama sama berjaya di Puncak Jaya.


3. SECRET GROUP DALAM FACEBOOK

Selepas mendaftar sebagai ahli SHAKLEE, kami akan di jemput untuk ke Secret Group Dalam Facebook, dan kami akan diberikan tips tips perniagaan, kata kata semangat dan motivasi kerana Leader-Leader kami ingin melihat kami menuju puncak kejayaan dalam bisnes SHAKLEE ini.

Dalam group ini juga, selalu ada perbincangan. Mereka yang ada masalah serta kemusykilan berkaitan produk SHAKLEE boleh bertanya terus soalan kepada rakan-rakan lain didalam group. Group kami mengamalkan sikap saling tolong menolong antara satu sama lain.


Pengedar Shaklee Kuantan4. PERSONAL COACHING

Selain Group Coaching, Leader kami juga membuat Personal Coaching 1 to 1 dengan kami. Maksudnya, pertemuan secara personal atau melalui chatting di FB dilakukan. Kami boleh bertukar idea dan berkongsi pengalaman untuk kami menjalankan perniagaan online ini secara personal.


Semua ini kami lakukan secara PERCUMA. Ini kerana Leader kami mahu melihat lebih ramai orang yang berjaya dalam Bisnes SHAKLEE ini.


Anda berminat untuk menyertai kami??? Segala ditangan anda. Anda yang membuat pilihan dan keputusan.

Apa yang anda perlu tahu tentang bisnes SHAKLEE
Bagaimana menjana pendapatan dengan SHAKLEE dan menjadikan bisnes sebagai kerjaya? 

Jom baca entri ini sampai habis.
Pengedar Shaklee Kuantan1. Tidak perlu keluar mencari customer, cuma duduk di hadapan laptop sahaja!

Anda seorang yang pemalu dan tidak ada pengalaman berniaga serta tidak pandai untuk terangkan produk. Apa yang perlu hanya sharing dan 'cerita' sahaja pengalaman dan kebaikan SHAKLEE  Dan paling best, semuanya dibuat menggunakan jari jemari sahaja iaitu menaip di laptop atau pun di smartphone! 


Saya yakin dan percaya anda juga mampu melakukannya.

Tapi bagi yang mahu berusaha lebih dan buat secara offline pun tiada masalah,  ia terpulang kepada keselesaan diri dan kehendak masing masing.
2. Memberikan masa kerja yang fleksibel

Bagi yang tercari-cari bisnes untuk dilakukan daripada rumah sambil-sambil menjaga anak,  maka SHAKLEE adalah jawapannya. Untuk membuat sales di internet kita tidak perlu duduk di hadapan laptop 24 jam. Mungkin kita cuma perlukan 1 jam untuk update blog dan facebook, 1 jam untuk membalas emel, 30 minit untuk merangka pelan bisnes anda, 1 jam berurusan dengan pos laju dan 30 minit untuk COD vitamin. Lagi 20 jam adalah kepunyaan suami dan anak-anak kita! 

Best tak? Begitu juga yang mempunyai perkerjaan tetap boleh menjalankan perniagaan selepas waktu pejabat atau masa rehat/luang kerana semuanya online.

3. Tidak perlu menyimpan stok
Kenapa? Tak percaya ke? Cara menjual barang di SHAKLEE senang sahaja. Cuma perlu rasai dan kongsi pengalaman anda. Apabila mendapat pesanan dari pelanggan saya cuma perlu order ONLINE kepada SHAKLEE dan pihak SHAKLEE yang packing dan poskan untuk pelanggan saya. Mudahkan? 


Kalau anda sedang bercuti pun, anda masih boleh membuat bisnes SHAKLEE anda ini! Boleh juga simpan stok sedikit untuk perkhidmatad Cash on Delivery (COD) atau untuk diposkan sendiri bila anda sudah memiliki pelanggan tetap.


4. Siapa yang berusaha lebih, dia yang akan berjaya
SHAKLEE memang MLM. Cara konvesional MLM yang lapuk sudah dipinggirkan. Semuanya berasaskan ONLINE. Anda juga akan dijemput ke GROUP ONLINE untuk mendapatkan tips dan Coaching dari Leader. SHAKLEE bukan skim cepat kaya atau pun MLM yang hanya menjaja marketing plan sahaja. Kekuatan SHAKLEE adalah pada produknya. 

Kalau anda menyertai hari ini, dan jualan anda melebihi dari jualan saya, maka anda akan mendapat bonus LEBIH daripada saya. Dan sekiranya anda lebih rajin daripada saya, maka anda juga boleh naik PANGKAT lebih cepat daripada saya. Pendek kata, SHAKLEE bukan bisnes 'siapa banyak kaki dia banyak duit' tetapi SHAKLEE adalah bisnes yang sangat ADIL kerana 'siapa paling rajin berusaha dia yang akan berjaya'.5. Suplemen SHAKLEE adalah semulajadi selamat, berkesan, mesra alam dan terbukti selama lebih 50 tahun! 

Istimewanya SHAKLEE adalah kerana kekuatan produknya. Bagi saya, sekiranya mahu menjual sesuatu produk kita kena pastikan produk itu berkualiti dan selamat. Produk yang berkualiti akan meraih kepercayaan daripada pengguna. Kepercayaanlah yang akan membina nama kita dalam dunia perniagaan dan akan berlakunya pembelian berulang. Kita juga berasa puas dan seronok apabila dapat menggembirakan orang lain dengan produk yang berkualiti dan selamat.
6. Jaringan Group Euphoria memberikan support dan tunjukajar kepada ahli-ahlinya di bawahnya.
Saya diberi panduan dan sokongan motivasi daripada Master-Master kami yang sangat hebat! Ada antara mereka ini sudah mempunyai pendapatan mencecah 6 angka!

Percayalah ianya tidak MUSTAHIL walaupun anda cuma seorang suri rumah atau siapa pun anda..


7. Bermula dengan modal serendah RM65 ataupun tanpa modal langsung
Mesti ramai yang tertanya-tanya bagaimana mahu menyertai SHAKLEE.

Pengedar Shaklee Kuantan

Caranya senang sahaja.
  • Hubungi saya untuk menyertai keluarga SHAKLEE di bawah naungan Group Bizz Vita.
  • Saya akan uruskan proses pendaftaran dengan membuat pendaftaran melalui ONLINE.
  • Bayaran yuran keahlian sebanyak RM65 (Sila tambah RM10 ke Semenanjung @ RM20 ke Sabah dan Sarawak untuk kos pengeposan member kit). Percuma kos pengeposan jika anda daftar terus di mana-mana cawangan Shaklee dengan menggunakan ID SHAKLEE saya iaitu 886402.
  • Atau pun membeli produk SHAKLEE bernilai RM600 ke atas @ 200 point dan anda mendapat keahlian secara percuma 

Pengedar Shaklee KuantanSebenarnya banyak cerita best mengenai bisness SHAKLEE ini. Jika ingin tahu kenalah join bisnes ini. Lakukan anjakan paradigma terhadap diri anda. Titik tolaknya bermula selepas anda membaca entri ini. 

Jom menjana pendapatan dengan SHAKLEE dan menolong lebih ramai orang untuk menjana pendapatan. 

Berminat???? Boleh hubungi saya segera. Insya-allah saya sedia membantu anda.
No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign