13 November 2013

Siapa Perlukan CoQ Health Plus


Kecergasan kardiovaskular berkaitan dengan daya tahan kardiovaskular, kecergasan respiratori, kecergasan aerobik. Semua ini merupakan aspek kecergasan terpenting. Asas kepada sebarang aktiviti fizikal juga faktor utama yang boleh mengurangkan risiko individu dari penyakit kardiovaskular. Kardiovaskular cergas meningkatkan kebolehan melakukan sebarang tugas. Komponen dalam kardiovaskular terdiri daripada jantung, paru-paru, salur darah, darah dan otot.
CoQ Health Plus


Penyakit kardiovaskular seperti jantung atau strok ini merupakan pembunuh nombor satu di kalangan rakyat Malaysia dan dua setengah kali ganda lebih tinggi berbanding kematian berpunca daripada kanser. Kebanyakkan pakar kesihatan mencadangkan gejala ini boleh dicegah dengan meningkatkan amalan gaya hidup harian seperti :

diet seimbang
mengamalkan supplemen berkualiti
senaman secara teratur
tidak merokok
memastikan berat badan ideal

CoQ Health Plus

CoQ Health Plus Shaklee mengandungi kesemua proprietari semulajadi daripada campuran 28mg CoQ10 dengan Vitamin E dan ekstrak Teh Hijau. CoQ10 telah ditunjukkan dapat :

menyokong penghasilan tenaga bagi jantung
menggalakkan dan melindungi arteri sihat terhadap pengoksidaan LDL
meningkatkan peredaran darah
membantu menambah dan mengekalkan paras CoQ10 di dalam darah


CoQ Health Plus


Apakah yang membuatkan Shaklee berbeza dari yang lain :

✎ untuk mendapatkan jumlah yang setara dengan 28mg CoQ10 di dalam CoQ Health Plus, anda perlu memakan hampir 1.7kg ayam atau 28 cawan brokoli
✎ kombinasi CoQ10 dan Vitamin E dipercayai untuk mengukuhkan keupayaan antioksidan yang terdapat di dalam Vitamin E kerana CoQ10 membantu mengitar dan menjana semula vitamin E, untuk memberikan perlindungan antioksidan berterusan terhadap sel-sel tubuh
✎ ekstrak Teh Hijau mengandungi procyanidins yang telah ditemui dapat membantumenyokong kesihatan endothelium (lapisan tisu antara kapilari darah dan jantung)
✎ CoQ10 berasal daripada sumber semulajadi melalui kaedah penapaian yis. Bahan mentahnya merupakan satu-satunya CoQ10 semulajadi daripada yis yang ditapai yang terdapat pada masa kini, yang sumbernya telah diuji dan diyakini ramai secara meluas mempunyai kualiti yang tinggi dalam sumber bioketersediaan CoQ10-nya
✎ Tanpa Gluten

CoQ Health Plus

Fikirkanlah tentang kesihatan jantung anda!!! Jangan tunggu lagi. Dapatkan CoQ Health Plus dari Jom Sihat Ceria hari ini.


No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign