26 February 2014

Bukan Sekadar Air Oren BiasaPerformance Drink

Keadaan cuaca yang panas sekarang mudah kelesuan dan dehidrasi jika kita tidak minum air yang banyak dan secukupnya. Ia boleh menyebabkan mudah mendapat demam dan selsema. Bagi anak-anak yang bersekolah lagilah terdedah dengan cuaca yang panas terik semasa pergi dan balik dari sekolah di waktu tengahari.

Tapi masih ramai yang kurang minum air kosong? 

Performance Drink


Jadi jangan risau, di waktu @ musim2 begini PERFORMANCE DRINK SHAKLEE amat bagus untuk diambil.


Kenapa???

Sebab PERFORMANCE DRINK SHAKLEE, kaya dengan elektrolit dan mineral. Membantu tubuh kita menjaga kestabilan bendalir agar tidak kekeringan. Baik untuk sistem neuromotor (tindakbalas saraf dan otot)


Antara Manfaatnya :
# meningkatkan daya ketahanan badan
# membekalkan tenaga dan ketahanan fizikal
# mencegah penyahidratan
# mengekalkan paras gula


Minuman yang lazat untuk diminum pada bila-bila masa sahaja dan di mana sahaja. Sangat sesuai untuk atlet, mereka yang kurang minum air, mereka yang berpuasa, sebelum dan selepas pembedahan, mereka yang cirit birit, keletihan, tiada selera makan, rendah paras gula, kepeningan, tidur lewat malam dan semualah!

Apa bezanya Performance Drink ni dengan produk elektrolit lain?

Performance mempunyai rumusan eksklusif OptiCarb yang sudah dipatenkan, meningkatkan tenaga otot sebanyak 6 kali ganda, memberikan tenaga dan sirkulasi air dalam tubuh, berbanding dengan minuman sukan yang lain, Performance mempunyai lebih 67%otot glikogen (sumber tenaga) dan menyediakan tenaga dari 3 jenis karbohidrat dengan segera.

So, bagi rakan-rakan yang susah sangat untuk cukupkan air kosong 3 liter setiap hari, sangat sesuailah mengambil Performance Drink ni.


Inilah masanya untuk anda mengambil Performance Drink dengan cara yang betul dan bersesuian dengan musim panas sekarang.

Kenapa nak tunggu lagi??? Orderlah sekarang dari kami di Jom Sihat Ceria.No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign