27 February 2014

Mudahnya Dengan Water Pitcher SHAKLEE


Salam buat pengunjung Blog Jom Sihat Ceria.  Hari ini Admin. nak berkongsi sedikit tentang mudahnya dengan Water Pitcher SHAKLEE.

Actually, sejak Admin. menggunakan Water Pitcher ini...Admin. rasa sangat berbaloi dengan harganya dan boleh menikmati air yang sedap dan selamat. Yang bestnya lagi Water Pitcher ni mudah untuk digunakan, mudah untuk diguna pakai serta senang dibawa kemana-mana.


Water Pitcher ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.

Water Pitcher sangat berbaloi dengan kemampuannya menapis air serta EFISIENMUDAH dan sangat RINGKAS untuk digunakan. Harga mampu milik, tidak perlu berhutang atau keluarkan ribu riban untuk memperolehinya.
Makanya, untuk mereka yang berminat dan inginkan PENAPIS AIR dengan budget yang RENDAH, bolehlah dapatkan Water Pitcher ini dari saya. Berbaloi dan tidak perlu lagi membazir untuk beli airbotol mineral setiap hari. 


Pengedar Shaklee Kuantan, Water Pitcher,


Yang perlu anda tahu tentang keistimewaaannya : SELAMAT: “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain

Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.


PILIHAN BIJAK: Menjimatkan Kos

Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.


HANDAL: Lebih banyak air bersih pada setiap masa

Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.


MESRA ALAM: Memelihara alam sekitar


Pre-Order dibuka sekarang untuk anda dari kami di Jom Sihat Ceria.

Tak rugi taw, malah anda lagi beruntung memilih Water Pitcher ni.

Orderlah sekarang!!!


No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign