14 April 2014

Tiada Lagi Masalah Sakit Lutut

Ostematrix, Advanced Joint Health Tablet, Omega Guard, Produk SHAKLEE, Kongsi, Pengedar Shaklee Kuantan,


SAKIT lutut memang menyeksakan. Banyak pergerakan akan terbatas. Sendi lutut sihat mengandungi bahan cecair pelincir dikenali sebagai cecair sinovial yang tinggi. Cecair ini yang mengandungi asid hialuronik berfungsi sebagai pelinciran dan kusyen yang mengurangkan geseran pada sendi lutut ketika kita berjalan atau membongkok.


Ia turut mempunyai daya menyerap hentakan untuk melindungi sendi lutut ketika kita melakukan aktiviti fizikal seperti melompat.

Disini Admin ingin berkongsi masalah yang pernah Admin. rasai. Sebenarnya Admin. mempunyai masalah sakit lutut dan sudah beberapa kali mengambil suntikan untuk mengatasi masalah cecair pada lutut yang berkurangan. Selain suntikan Admin. juga telah mencuba pelbagai jenis vitaman yang dibeli di farmasi untuk mengurangkan masalah sakit lutut. Namun masalah sakit lutut masih tidak berubah.


Sehinggalah Admin. berjumpa dengan produk SHAKLEE dan Leader Admin. Master Farah Alias mencadangkan Admin. mencuba Ostematrix, Advance Joint Health Tablet (AJHT) dan Omega Guard.

Alhamdulilah setelah mengamalkan Supplement Shaklee, masalah sakit lutut Admin. beransur baik dan rasa sangat berpuashati. Suntikan untuk lutut pun dah tidak perlu diulang lagi. Disamping supplement, Admin. juga perlu mengambil air kosong yang mencukupi.

Bagi anda yang mempunyai masalah kekurangan cecair pada bahagian sendi boleh cuba amalkan Ostematrix, AJHT dan Omega Guard kerana ramai yang telah berpuashati.

Pencegahan awal juga boleh menjadikan kita sihat pada masa akan datang. Sama ada kita penghidap sakit sendi atau pun tidak, adalah penting mendapatkan nutrisi sendi seiring dengan peningkatan usia.

Jadi anda tunggu apalagi. Jom dapatkannya hari ini!

Ostematrix, Advanced Joint Health Tablet, Omega Guard, Produk SHAKLEE, Kongsi, Pengedar Shaklee Kuantan,

Hubungi Admin. segera. Stok tersedia serta perkhidmatan COD @ Self-pickup untuk anda yang berada di sekitar Bandar Kuantan.


No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign