24 May 2014

Mudahnya Untuk Mula Bisnes


Pengedar Shaklee Kuantan, Kongsi, Produk SHAKLEE, Ahli Shaklee, Keistimewaan SHAKLEE,


Assalamualaikum buat semua penggunjung Blog Jom Sihat Ceria. Hari ini saya nak berkongsi dengan rakan-rakan, mudahnya untuk anda memulakan bisnes dengan SHAKLEE.

Kenapa saya kata begitu?

Sebabnya Bisnes SHAKLEE ini sangat mudah dan tidak memerlukan modal yang besar. 

Dengan langkah-langkah berikut anda boleh memulakan bisnes SHAKLEE anda. 

Pengedar Shaklee Kuantan, Kongsi, Produk SHAKLEE, Ahli Shaklee, Keistimewaan SHAKLEE,

Daftar Ahli
Anda perlu mendaftar menjadi ahli SHAKLEE dengan bayaran sebanyak RM65. (Pendaftaran akan diuruskan oleh orang yang menaja anda).  Anda akan mendapat no ID dan boleh mula berurusan secara ONLINE. Anda boleh mula membeli dan menjual produk SHAKLEE. Banyak keistimewaan apabila anda sudah menjadi ahli. 

Beli & Pakai 
Bila sudah menjadi ahli, anda bolehlah mula membeli dan memakai produk itu sendiri. 

Kenapa anda perlu mengguna dan mencuba produk? 
Bila anda mengguna produk, anda akan merasai keistimewaan produk yang ada guna. Jadi, bila anda telah mengguna dan merasainya, anda sudah ada ilmu tentang produk yang anda guna. Tanpa menggunakan produk terlebih dahulu, anda tidak akan tahu keistimewaan produk itu. 

Pengedar Shaklee Kuantan, Kongsi, Produk SHAKLEE, Ahli Shaklee, Keistimewaan SHAKLEE,

Berkongsi
Setelah mengguna produk, langkah seterusnya akan menjadi lebih mudah. Secara automatik anda akan mula bercerita dan berkongsi apa yang anda rasa tentang produk itu tanpa ragu-ragu. 

Apabila orang sudah yakin dengan apa yang anda kongsikan, orang lain akan turut ingin mencuba. Maka terjadilah jualan secara tidak langsung, apabila ada jualan, maka dari situ anda mula bisnes dan ada pendapatan. 

Duplikasi 
Istimewanya bisnes ini, disamping menjual anda dan juga boleh membantu rakan-rakan anda untuk sama menjana pendapatan macam anda. Pasti bila ada rakan-rakan yang melihat anda ada pendapatan, mereka akan sama-sama ingin berbisnes macam anda. Jadi anda kongsi dan mengajar mereka melakukan perkara yang sama seperti apa yang anda buat dan lakukan. Dengan ini network bisnes anda akan bertambah dan berkembang. Apabila network semakin berkembang maka anda sudah mula menjana pendapatan. 

Mudahkan! Jadi anda tidak perlu tunggu, menunggu dan tertunggu untuk memulakan bisnes. Semuanya terletak pada diri anda. 

Pengedar Shaklee Kuantan, Kongsi, Produk SHAKLEE, Ahli Shaklee, Keistimewaan SHAKLEE,

Jadi, mulakan segera langkah anda untuk berjaya bersama-sama Team kami.

Jangan segan silu untuk hubungi saya. Saya sedia membantu anda.


No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign