23 June 2014

Mudahnya Jana Pendapatan Dari Rumah
Ahli Shaklee, Jana Pendapatan, Keistimewaan SHAKLEE, Pengedar Shaklee Kuantan,

Salam Semua!

Saya pasti ramai antara rakan-rakan kita diluar sana mengimpikan kerjaya bekerja dari rumah sambil menjaga anak-anak dirumah. Betul tak? Masalahnya ramai yang tidak nampak jalan atau tidak tahu bagaimana cara bisnes yang boleh menjana keuntungan hanya dari rumah.

Mai sini saya kongsikan bagaimana anda boleh mulakan kerjaya anda dengan SHAKLEE. Ianya Mudah dan Senang. 

✔ Modal? Hanya RM 75
✔ Boleh dibuat 100% ONLINE
✔ Masa kerja yang fleksibel
✔Tidak perlu menyimpan stok banyak-banyak
✔ Produk yang sentiasa mendapat permintaan
✔ Jaringan dari Master-Master yang sentiasa memberikan support dan guideline kepada ahli-ahlinya

Alhamdulillah, saya sudah menjana pendapatan 4 angka dengan SHAKLEE hanya dari rumah dan dalam usaha untuk mencapai 5 angka. Insya-allah. Dan yang seronoknya dari semasa ke semasa juga empayar BVN saya juga semakin berkembang. 

Jadi bagi anda yang berminat, hubungi saya SEGERA untuk menyertai keluarga SHAKLEE di bawah naungan Group Rahsia saya. Segala proses pendaftaran akan diuruskan oleh saya.

Yang istimewanya sejak menjalankan bisnes SHAKLEE ini saya sentiasa bersemangat, positif dan rasa lebih dekat kepadaNYA. Syukur alhamdulilah.

Jika anda ada kemahuan, insya-allah kami akan tunjukkan jalan dan laluinya. Bisnes ini boleh dijalankan secara "Part Time" atau "Full Time"  tetapi yang PENTINGnya anda berusaha dan konsisten dalam melakukannya. Semuga kita semua dimurahkan rezeki dariNYA.

Berminat? Nak tahu bagaimana? Hubungi saya segera melalui salah satu medium dibawah untuk mendapatkan gambaran yang lebih jelas bagaimana untuk jana pendapatan  seperti saya.


No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign