24 June 2014

Tsunami SHAKLEE

Kongsi, Ahli Shaklee, Jana Pendapatan, Produk SHAKLEE, Pengedar Shaklee Kuantan,

Salam semua!

Kenapa Tsunami SHAKLEE?

Alhamdulilah, sesuatu perkembangan yang sangat positif kerana semakin hari semakin ramai yang berminat menjadi ahli SHAKLEE walaupun untuk kegunaan sendiri mahupun menjana pendapatan tambahan.  Dengan jumlah keahlian SHAKLEE yang semakin meningkat, itulah yang dikatakan Tsunami SHAKLEE sedang melanda sekarang.

Dengan hanya berbekalkan RM 75 untuk keahlian seumur hidup, mereka sudah boleh menikmati pembelian produk dengan harga ahli dan produk yang berkualiti serta penjimatan dari 5 - 20%.

Tidak dapat dinafikan fenomena tsunami SHAKLEE melanda kerana kebanyakan pengedar menggunakan pelbagai medium untuk tujuan promosi SHAKLEE dan penggunaaan internet adalah medium Online yang popular dan perkongsian kepada rakan-rakan dan saudara mara adalah cara offline.  

Ramai Pengedar

Sebenarnya bisnes SHAKLEE baru bermula. Kenapa saya kata begitu? Kerana dulu pengedar SHAKLEE susah untuk menjual produk mereka tetapi berlainan sekarang. Bila sebut sahaja produk SHAKLEE ramai yang sudah mengenali dan tahu akan keberkesanannya. 

Kini bilangan pengedar SHAKLEE tumbuh bagai cendawan selepas hujan. Hal ini sangat menggembirakan kerana ramai para wanita sudah mula tersedar dari zon selesa dan mengorak langkah untuk menjana pendapatan.

Namun begitu bagi para pengguna, anda perlulah bijak memilih pengedar SHAKLEE anda. Pastikan mereka benar-benar arif dan berpengetahuan berkaitan produk SHAKLEE sebelum anda membeli produk dari mereka. Maksudnya pengedar itu tahu kelebihan produk, boleh memberi cadangan produk yang bersesuaian dengan anda serta fungsi setiap supplement itu. Inilah yang dinamakan KONSULTASI. 

Yakin Pada Diri

Dengan persaingan yang sengit di antara pengedar SHAKLEE, bagi anda yang baru mendaftar jangan cepat patah semangat sebelum anda berusaha. Yakinlah pada diri anda dan juga rezeki dariNya kerana setiap orang mempunyai kelebihaan tersendiri bagaimana untuk berurusan dengan pelanggan. Lagipun bukan seorang sahaja pelanggan yang ada, malahan penduduk Malaysia berjuta-juta orang.

Jika anda berasa ragu-ragu untuk jadi ahli atau memulakan bisnes dengan SHAKLEE, tanya pada diri anda? Adakah anda akan terus berada di zon selesa? Adakah anda ingin membantu menambah pendapatan untuk keluarga anda? Tepuk dada tanya hati anda, apa yang anda inginkan.

Kongsi, Ahli Shaklee, Jana Pendapatan, Produk SHAKLEE, Pengedar Shaklee Kuantan,

Pencarian Pengedar

Terhad kepada 5 orang sahaja yang betul-betul berminat untuk menjana pendapatan dengan SHAKLEE serta rajin berusaha dan komited.

Kami di BVN menyediakan bimbangan dan panduan yang anda perlukan. Apa yang pasti Team BVN kami sedang berkembang dan mantap sekarang.


InsyaAllah, kami tidak akan tinggalkan anda terkapai-kapai berseorangan. Sama-samalah kita berjaya.


Berminat? 

Mahu bersama SHAKLEE? Saya sudah menjana pendapatan 4 angka sebulan dan menuju ke 5 angka. Anda bila lagi?

Jika anda berminat, hubungi saya segera di salah satu medium dibawah. Sedia bersama anda!No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign