2 July 2014

Istimewanya VIVIXSalam Ramadhan buat Semua!

Vivix, Promosi, Pengedar Shaklee Kuantan, Produk SHAKLEE,


Entry kali ini saya ingin kongsikan tentang vivix dan keistimewaannya. Ramai wanita mencari produk untuk anti penuaan dan juga awet muda. Jadi VIVIX adalah sangat sesuai untuk mereka yang menjaga kesihatan dalaman dan luaran.

Apa sebenarnya VIVIX?

Vivix™ Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. 

Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. 

Vivix, Promosi, Pengedar Shaklee Kuantan, Produk SHAKLEE,


4 Mekanisma Penuaan pada Tahap Selular

Vivix, Promosi, Pengedar Shaklee Kuantan, Produk SHAKLEE,

1. Kerosakan DNA

Setiap hari, setiap sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan-serangan ini merosakkan pengkalan data genetik, menghasilkan satu 'typo' (kesilapan dari yang asal) yang akan mengganggu fungsi sel dan panjang umur.

Ramuan vivix melindungi dan memperbaiki sellular DNA.

2. Pengawalan Genetik

Pengawalan genetik menyumbang kepada deteriorasi (kemerosotan) umur pada tahap selular.
Di dalam satu penemuan utama, ujian klinikal terbaru, menunjukkan ramuan vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menyokong melambatkan penuaan tahap selular.

3. Pengeluaran tenaga yang kian menurun oleh sel-sel.

Mitochondria (penjana tenaga) di dalams el menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan mitochondria menurun, fungsi sel turut menurun.

Ramuan vivix menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitichondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel.

4. Penimbunan Protein AGE

Penimbunan protein berlebihan AGE ( advanced glycation end products) boleh menyebabkan kerosakan tahap selular yang akan mengganngu keutuhan sel dan panjang umur.

Ramuan vivix adalah 10x ganda lebih kuat dari resveretrol ( kandungan unik dalam buah anggur "muscadine") untuk melambatkan pembentukan protein AGE.

Selain dari itu, ia juga menolong membantu serta memelihara kesihatan jantung, kesihatan otak, kesihatan sistem imun, kesihatan sendi, perlindunagn antioksidan, peningkatan tenaga pada tahap selular, kesihatan dan kesejahteraan.

VIVIX TIDAK BOLEH diambil oleh ibu yang mengandung dan menyusukan anak. 

Berminat nak dapatkan promosi VIVIX, hubungi saya di salah satu medium dibawah. Jangan malu jangan segan ya...Bertindak segera untuk kesihatan anda.
No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign