17 July 2014

Supplement Pakej Special Raya & Open HouseSalam Ramadhan Buat Semua!

Alhamdulilah, diam tak diam sudah hari ke 19 kita berada dibulan Ramadhan serta berpuasa. Masih berbaki beberapa hari lagi untuk kita semua menyambut hari lebaran.

Dan semestinya di hari raya nanti kita akan disajikan dengan pelbagai jenis menu yang berat-berat seperti nasi beriani, lontong, mee laksa, mee kari dan sebagainya. Dan kita juga di sajikan dengan air manis serta berkarbonat. Ini bukan sahaja menambahkan kalori serta pengambilan gula oleh tubuh badan malah sedikit demi sedikit telah merosakkan sistem penghadaman yang telah kita bina sepanjang sebulan berpuasa.

Oleh yang demikian, kami di Jom Sihat Ceria menyediakan supplement Pakej Special Raya & Open House untuk anda yang sangat pentingkan kesihatan diri, keluarga dan mereka yang tersayang dengan HARGA MAMPU MILIK.Supplement Pakej Special Raya & Open House yang ditawarkan :-

+ Lecithin ~ membantu membakar lemak dalam badan.
+ Alfalfa Complex ~ membantu mengangkut lemak keluar dari badan.
+ Herb Lax ~ membersihkan usus+ membantu mengempiskan perut.
+ Garlic ~ membuang angin dalam badan +  membantu mencairkan darah.

Jadi, kepada anda yang berminat untuk mendapatkan supplement Pakej Special Raya & Open House ini, sila hubungi saya laju-laju sebab STOK sangat TERHAD. 

Anda diminta membuat pembayaran SEGERA untuk mengelakan kelewatan penerimaan barang dan bagi anda yang berada di sekitar Bandar Kuantan serta Beserah, boleh hubungi saya untuk khidmat COD dan self collection.


No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign