17 October 2014

Berbaloikah Dengan Hanya RM65


Ahli Shaklee, Info, Jana Pendapatan, Pengedar Shaklee Kuantan, Keistimewaan SHAKLEE,

Betul ke untuk menjadi ahli Shaklee RM65? Itulah persoalan yang sering diajukan oleh rakan-rakan yang ingin menjadi ahli dan seterusnya menjana pendapatan dengan Shaklee.


Ahli Shaklee, Info, Jana Pendapatan, Pengedar Shaklee Kuantan, Keistimewaan SHAKLEE,


Saya tahu ramai yang masih ragu-ragu untuk sertai bisnes seperti yang saya pilih dan sertai ini. Saya faham, ye la nak keluarkan modal hanya RM65 + RM 10 untuk postage, nampak cam sikit saja tetapi dengan RM65 boleh juga membeli makanan ataupun sayuran untuk keluarga. Betulkan!


Saya dulu pun, sebelum "Sign-up" lama juga fikir untuk menyertai Shaklee ini tetapi  Alhamdulillah, saya rasa pilihan saya adalah tepat dan betul, ianya berubah sama sekali. Dengan RM65 yang saya keluarkan hanya sekali seumur hidup untuk mendaftar sebagai ahli tetapi sebenarnya bernilai lebih dari RM65 itu. Dengan bonus yang saya dapat setiap bulan yang menghasilkan pendapatan yang lumayan bahkan bisnes yang boleh diwariskan kepada ahli keluarga kita. 

Bukan saja saya boleh menjana pendapatan setiap bulan dengan Shaklee tetapi saya juga bersyukur dapat seorang Leader dan rakan-rakan yang banyak membantu. Mereka sangat supportive dan sudi berkongsi ilmu sama ada melalui group FB ataupun group Whatsapp 

Untuk bisnes Shaklee ini, ianya sangat mudah dan senang, segalanya hanya dihujung jari dan dari rumah saja secara online. Cuma, perlu diingatkan untuk anda berjaya didalam Shaklee, anda perlu rajin, usaha, minat, konsisten, tawakal dan doa. 

Bukan dengan goyang kaki atau berpeluk tubuh saja anda akan menikmati hasilnya. Usaha dari anda sendiri yang membolehkan anda mendapat hasil dan menentukan berapa bonus yang anda inginkan setiap bulan.Ahli Shaklee, Info, Jana Pendapatan, Pengedar Shaklee Kuantan, Keistimewaan SHAKLEE,Jadi, jika anda berminat untuk bersama-sama team BVN saya, sila hubungi saya dan saya sedia membantu anda.


Jom kita berusaha untuk merealisasikan impian dan berjaya. Yakin boleh. Insya-allah.No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign