12 October 2014

Nutriwhite Cleanser SHAKLEE


Set NutriWhite, Pengedar Shaklee Kuantan, NutriWhite Cleanser,

Bila saya beritahu guna NutriWhite Cleanser dari SHAKLEE untuk mencuci muka. Ada rakan bertanya, SHAKLEE ada pencuci muka ke? Ramai yang terasa janggal mendengarnya. Sebab apa yang mereka tahu SHAKLEE merupakan pengeluar vitamin semulajadi no. 1 di US.

Ketika pertama kali saya guna NutriWhite Cleanser ini pada bulan Jun 2013. Saya pun agak terkejut, saiz tubenya agak besar iaitu 150 ml, tetapi guna sedikit ianya sudah berbuih banyak.

Wajah akan rasa segar dan nyaman sebaik sahaja dicuci dengan NutriWhite Cleanser. Kulit pun rasa lembut dan licin tapi yang tak bestnya tiada haruman wangian. Bagi saya tak kesah sangat tentang haruman wangian yang penting NutriWhite ni bebas dari bahan kimia dan sintetik berbahaya. Memang selamat untuk kulit wajah kita.

Kepada rakan-rakan yang memang memilih sesuatu produk yang berjenama jangan risau. Produk Nutriwhite Shaklee ini memang setanding dengan produk yang berjenama lain. Ianya dihasilkan dari sumber semulajadi yang tidak memberi kesan sampingan.

Orang-orang tua kata, "Tak kenal maka tak cinta! Sudah kenal pasti bercinta-cinta!" Betul tak? :) Saya memang dah jatuh cinta dengan NutriWhite Cleanser ini. Memang tak boleh berpisah la.

Jom rakan-rakan bertukar kepada NutriWhite Cleanser SHAKLEE. Kita sama-sama ber"NutriWhite".

Jika ingin bertukar dan mencuba NutriWhite Cleanser ini, jangan segan jangan malu, hubungi saya talian dibawah.


No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign