20 October 2014

Opening HQ Shaklee New Office

Hari ini baru berkesempatan untuk update pasal Grand Opening of Home Office Shaklee di The Pinnacle, Persiaran Sunway pada 18 Oktober 2014.

Cawangan SHAKLEE, Produk SHAKLEE, Keistimewaan SHAKLEE, Pengedar Shaklee Kuantan,


Alhamdulillah, buat pertama kali Admin. berpeluang untuk join event Shaklee ini, kebetulan pulak En. Suami ada Family Day di Sunway Lagoon pada hari tersebut. So apa lagi, dah ada peluang joinlah.

Admin. sampai pun agak lewat tapi event masih lagi berlangsung. Sampai je terus Register dapat no. 0228.  Itu adalah no untuk Lucky Draw. So saper yang Lucky hari ini akan dapat twin pack of Collagen Powder tapi admin. unlucky. 

Cawangan SHAKLEE, Produk SHAKLEE, Keistimewaan SHAKLEE, Pengedar Shaklee Kuantan,


Ini pula Door Gift dari pihak Shaklee kepada guest yang hadir hari itu.

Cawangan SHAKLEE, Produk SHAKLEE, Keistimewaan SHAKLEE, Pengedar Shaklee Kuantan,


Actually Admin. rasa sangat teruja dengan Home office Shaklee ni sebabnya mesra pelanggan dengan ruang yang luas dan selesa, tempat permainan untuk kanak-kanak, yang pastinya mesra untuk ibu menyusukan bayi, ruang menunggu dan ruang bertemu pelanggan juga sangat selesa.  Istimewanya layanan dari staff Shaklee juga sangat SUPERB. Tq Shaklee!


Cawangan SHAKLEE, Produk SHAKLEE, Keistimewaan SHAKLEE, Pengedar Shaklee Kuantan,


Dengan join event ini, admin. dapat berjumpa dengan master-master hebat dari Group Euphoria. Bila bersama mereka, admin. dapat rasakan aura yang sangat positif dan terasa recharged energy semula. 

Jom layan tengok gambar admin. dengan master-master hebat.

Cawangan SHAKLEE, Produk SHAKLEE, Keistimewaan SHAKLEE, Pengedar Shaklee Kuantan,

Cawangan SHAKLEE, Produk SHAKLEE, Keistimewaan SHAKLEE, Pengedar Shaklee Kuantan,

Cawangan SHAKLEE, Produk SHAKLEE, Keistimewaan SHAKLEE, Pengedar Shaklee Kuantan,


Gambar-gambar ini diambil selepas menikmati lunch yang disediakan dari Shaklee. Yang bestnya lunch sambil-sambil skyview.

Semoga perkongsian ini, memberi inspirasi dan motivasi untuk anda bersama-sama sertai keluarga Shaklee kami dengan hanya berbekalkan modal RM75 seumur hidup atau juga untuk kegunaan anda sendiri dengan mengamalkan suplemen Shaklee serta berkongsi kebaikan Shaklee, mana tahu bulan berikutnya dapat merasai bonus dari Shaklee. Insya-allah.

Berminat nak menjadi ahli Shaklee dan membeli suplemen Shaklee, sila hubungi saya di salah satu medium dibawah.



No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign