14 October 2014

Saya Pengedar Shaklee Kuantan

Ada customer PM saya bertanya "akak jual Shaklee lagi ke"? Saya reply "ya, saya Pengedar Shaklee Kuantan serta masih lagi menjual produk Shaklee dan Insya-allah akan terus setia bersama Shaklee". Berikut adalah antara soalan yang sering diajukan kepada saya. 

Alhamdulilah, diam tak diam sudah 2 tahun saya bersama Shaklee. Biarpun pada mulanya hanya untuk kegunaan sendiri tetapi dengan Shaklee saya boleh menjana pendapatan setiap bulan. 

Produk SHAKLEE, Keistimewaan SHAKLEE, Pengedar Shaklee Kuantan, kongsi, Jana Pendapatan,

Jadi, bagi pengguna tegar dan pencinta produk Shaklee yang kehabisan stok Shaklee yang berada di Sekitar Bandar Kuantan. Jangan risau kami di Jom Sihat Ceria sedia membantu anda untuk mendapatkan produk Shaklee. Saya sebagai Pengedar Shaklee Kuantan sangat komited terhadap semua pelanggan yang membeli dari kami. 

Setiap pembelian dengan Jom Sihat Ceria, anda akan diberikan konsultasi PERCUMA sebelum dan selepas pembelian serta di jemput masuk ke Group Tertutup FB Pengguna SHAKLEE.

Tetapi bagi anda yang berada di luar Kuantan, kami juga menyediakan perkhidmatan penghantaran melalui POSLAJU ke seluruh Malaysia, Sabah dan Sarawak. Sebaik bayaran diterima, kami akan menguruskan urusan penghantaran. Anda akan menerima tempahan selewatnya 2-3 hari bekerja. 

Kami juga mengalu-alukan anda yang berminat untuk mendaftar menjadi ahli dan juga pengedar Shaklee. Keahlian hanya RM 75 seumur hidup dan anda akan menikmati diskaun untuk ahli sebanyak 20-25% dari harga pasaran. 

Jom rakan-rakan kita Ber"Shaklee".


No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign