16 October 2014

Surirumah Pun Ada Mentor

Pengedar Shaklee Kuantan, Jana Pendapatan, Kongsi, Rank, Produk SHAKLEE, Ahli Shaklee, Info

Sudah menjadi lumrah zaman sekarang ramai wanita lebih suka tinggal di rumah dan menguruskan rumahtangga serta menjaga anak-anak. Walaupun tinggal di rumah tetapi mereka masih lagi boleh menjana pendapatan melalui Bisnes Online hanya dari rumah. 

Begitu juga dengan saya, Alhamdulillah tidak perlu risau memikirkan tentang anak-anak dan makan minum mereka. Semuanya saya uruskan sendiri dan semoga Allah memberi kesihatan untuk saya. Insya-allah.

Selalunya bila sebut surirumah pasti tidak bergaji kan? Tetapi bezanya dengan saya, suri rumah yang bergaji. Surirumah yang hanya bekerja dari rumah. Yang menjana pendapatan bulanan dari rumah melebihi pekerjaan yang dahulu. Hidup adalah mengenai pilihan, jadi ini pilihan saya. 

Bisnes apa yang saya uruskan hanya dari rumah? Saya join Shaklee dan menjual supplement. Semuanya sangat mudah dan senang. Segalanya di hujung jari. Sambil masak, sambil kemas rumah Insya-allah order tetap masuk.

Apa yang penting perlu ada usaha dan sentiasa ingin belajar bagaimana untuk bisnes online ini. Kenapa perlunya mentor dalam kita berbisnes? Bisnes memang perlu mentor sebabnya dia akan menjadi penunjuk jalan dan dia ikhlas membimbing kita untuk capai kejayaan atau impain yang kita ingin capai. Dalam bisnes Shaklee ini, saya tidak keseorangan, ada mentor @ upline yang sangat supportive yang mengajar saya dari A hingga Z. 

Jarak bukan pemisah untuk kita berhubung dengan mentor. Begitu juga saya tidak terkecuali untuk berhubung dengan mentor saya,  pelbagai medium boleh digunakan untuk berhubung selain mentor saya meluangkan masa datang dari Kuala Lumpur untuk berjumpa kami di Kuantan. 

Pengedar Shaklee Kuantan, Jana Pendapatan, Kongsi, Rank, Produk SHAKLEE, Ahli Shaklee, Info
Bersama Mentor - Master Farah


Jadi tidak mustahil jika seorang surirumah pun ada mentor dan menjadi mentor. 

Saya berbesar hati untuk membimbing anda mencapai impian anda. Daripada santai duduk online di rumah setiap hari, tak salah kalau mencuba sesuatu yang baru yang mungkin dapat menunaikan impian anda yang sudah lama terkubur? 

Kalau berminat, jom hubungi untuk info lanjut.  I’m here for you. Insya-allah.


No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign