13 October 2014

Hebatnya Soya ESP

ESP, Pengedar Shaklee Kuantan, Kongsi,

Betul ke hebat sangat ESP dari SHAKLEE ni? Ya, memang hebat!

Kenapa???

Energising Soy Protein (ESP) ini diiktiraf seluruh dunia dengan mempunyai kajian klinikal yang sangat ekstensif dan komprehensif serta memiliki kualiti protin yang tinggi.  Kacang soya yang digunakan adalah "non-GMO" (non-Genetically Modified Organism) yang mana ia di proses pada kadar suhu yang rendah. Tambahan pula, setiap 850g (satu tin @ canister ESP) dihasilkan daripada 30kg kacang soya.

ESP memberikan sumber tenaga segera dan boleh bertahan lama dan sangat mudah diserap oleh tubuh manusia. Merupakan satu-satunya produk dalam pasaran yang menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh. Ia juga diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral. Kandungan Indeks Glisemik (G.I.) yang rendah iaitu 39, sesuai untuk pengidap kencing manis.

ESP sangat sesuai untuk semua peringkat umur - tua dan muda, lelaki dan perempuan dan bukannya khusus untuk ibu mengandung dan ibu menyusu saja.

Yang hebatnya lagi, satu hidangan ESP bersamaan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu, rendah lemak, tiada kolestrol, tiada asid uric dan sangat mudah diserap oleh tubuh manusia.

Dengan 1001 kelebihan dari ESP serta khasiatnya pada badan dan kesihatan secara optimum, pastinya dengan harga yang kita laburkan amatlah berbaloi.

Hebatkan ESP!!! Sudah berulang kali saya katakan ESP ini memang salah satu produk HOT ITEM SHAKLEE. Tambahan lagi bila ada promosi, memang ramai yang akan memborongnya. Buat stok kata mereka, produk baik pasti jadi pilihan. Itu bagi mereka yang ada bajet lebih tetapi bagi mereka yang kurang bajet masih juga boleh miliki produk hebat ini. Insya-allah.  Hubungi saya di talian berikut untuk info lanjut. 

Anda pasti tidak akan kecewa dengan ESP. Cepat-cepat ya dapatkan stok ESP sebelum kehabisan stok.


No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign