15 November 2014

Kerjasama Sambil Jana Pendapatan

Ahli Shaklee, Jana Pendapatan, Keistimewaan SHAKLEE, Kongsi, Pengedar Shaklee Kuantan,

"...Apa Yang penting? Kerjasama... Apa Yang Penting? Kerjasama..."

Anda pernah dengar tak petikan diatas dari siri animasi 'Wonder Pets'. Akan tetapi apa yang signifikan dari siri animasi ini ialah perkataan "Kerjasama"

Yuppp...memang benar dan betul....sesuatu kerja yang sukar itu kalau anda buat secara bersama pastinya ia akan lebih mudah.

Begitu juga dalam usaha untuk menjana pendapatan, walau apapun bentuk perkataan yang digunakan, jika merujuk kepada pasukan mahupun kumpulan, pastilah maknanya setiap ahli kumpulan kena kerja sama-sama, susah senang bersama. Bukannya, sekadar watak tempelan semata, Janganlah hanya ada di kala senang saja tetapi di kala sukar, hilang entah ke mana...bayang pun tak nampak.

Begitu juga dalam bisnes Shaklee, untuk berjaya anda perlulah sanggup belajar dan tiada erti putus asa. Sebenarnya mencari pendapatan tambahan itu adalah mudah. Kita jangan merungut tetapi kita seharusnya terus belajar dan belajar.

Yang menjadikan seseorang ahli Shaklee menarik bila berbisnes ialah semangat kerjasama dan bantu membantu sesama ahli di dalam TEAM.

Anda tidak akan terasa keseorangan dalam membuat bisnes Shaklee bersama Team saya. Ini kerana kami menyediakan banyak platform sebagai medium untuk diskusi dan motivasi selain daripada sesi coaching yang diadakan secara online dan offline.

Selain bisnes anda juga boleh bina silaturahim dan perlu sentiasa untuk mempelajari ilmy yang baru. Berani mencuba dan tidak takut gagal. Kegagalan tidak perlu dirisaukan malah anda boleh belajar dari setiap kegagalan yang anda lalui itu.

Alhamdulillah, dengan apa yang saya alami sekarang sambil menjana pendapatan dan membuat kerja dirumah dapat juga berkongsi idea dengan orang lain yang ada impian seperti saya untuk menjana pendapatan dan ingin sentiasa bersama keluarga disisi.

Perlu diingatkan jana pendapatan dari rumah tidak sukar dan tidak mudah seperti yang di sangkakan. Sikap yang paling penting perlu ada jika ingin berjaya dalam bisnes ini adalah tidak mudah putus asa dan sentiasa mencuba.

Bekerjasama dengan rakan bisnes dalam merealisasikan impian untuk berjaya dalam bisnes selain menikmati kehidupan dan kesihatan yang baik. 

Bagaimana berminat untuk sertai Team saya? Selain saya, anda juga boleh mendapat bimbingan dan panduan dari Upline2 dan Rakan2 Team yang lain kerana kami adalah satu keluarga yang sama.

Nak tahu lanjut, cepat-cepat hubungi saya. 

Jom kita BerShaklee dan Bekerjasama!


Kongsi, Jana Pendapatan, Pengedar Shaklee Kuantan, Ahli Shaklee, Keistimewaan SHAKLEE,
No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign