16 November 2014

Testimoni Vivix Membantu Pesakit Stroke

Assalamualaikum & Salam Sejahtera Semua!Hari ini saya ingin kongsikan Testimoni Vivix membantu Pesakit Stroke atau Angin Ahmar.

Apakah yang dimaksudkan Stroke atau Angin Ahmar?

Angin ahmar atau stroke ialah masalah kesihatan yang diakibatkan oleh salur darah tersumbat dan bekalan darah ke sebahagian otak diganggu. Bahagian otak tersebut tidak lagi menerima oksigen yang mencukupi dan oleh itu, sel-sel otak akan rosak atau mati, dan mengakibatkan bahagian badan yang dikuasai oleh bahagian otak itu tidak berfungsi. Angin ahmar ialah kecederaan saraf yang serius dan gejalanya ialah kehilangan fungsi saraf secara tiba-tiba - petikan dari Wikipedia.

Alhamdulillah kerana dengan IzinNya nampak perubahan yang positif setelah mengamalkan Vivix. Jom tengok Testimoni Vivix yang membantu Stroke.

Vivix, Testimoni Vivix, Produk SHAKLEE, Pengedar Shaklee Kuantan, Info, Info Sihat, Kongsi,


Walaupun penyakit stroke ini satu serangan penyakit yang tiada ubat namun Alhamdulilah Vivix membantu pesakit stroke meningkatkan kualiti hidup mereka. Tidak semestinya dah kena baru nak mencuba Vivix Shaklee, oleh yang demikian anda boleh mula mengamalkan Vivix ini untuk menjaga kesihatan keseluruhan seterusnya dapat mengelakkan dari terkena serangan

InsyaAllah, kita berusaha Allah jua yang memberi kesembuhan.

Ingin mendapatkan Vivix? Hubungi saya ya! Stok tersedia.


No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign