7 November 2014

Day 24 : Tingkatkan Daya Penglihatan Dengan Carotomax

Cabaran, Carotomax, Info, Kongsi, Pengedar Shaklee Kuantan, Produk SHAKLEE, Testimoni Carotomax,

Sememangnya tak dinafikan deria penglihatan itu satu anugerah Tuhan yang terlalu banyak kepentingan dan manafaatnya. Jadi dalam kita menjaga kesihatan lain, penjagaan mata tidak boleh di pandang remeh. 



Mata juga memerlukan suplemen bagi meningkatkan kesihatan mata dari menghadapi masalah penglihatan seperti rabun jauh atau dekat, mata kering, glaukoma, katarak dan sebagainya.


Cabaran, Carotomax, Info, Kongsi, Pengedar Shaklee Kuantan, Produk SHAKLEE, Testimoni Carotomax,




Perlindungan antioksida dapat di tingkatkan dengan pengambilan CAROTOMAX SHAKLEE. Shaklee mengambil perlindungan daripada anti oksida yang terdapat pada buah-buahan,sayur-sayuran dan tanaman lain melalui cara mengasingan,penyaluran dan pembetukan kerotin secara semulajadi. 



Carotomax menyalurkan 5 daripada karotenoid penting yang di pilih gabungan tumbuhan fitokimia. Anda tidak akan mendapat perlindungan gabungan ini daripada sumber makanan sahaja.


Cabaran, Carotomax, Info, Kongsi, Pengedar Shaklee Kuantan, Produk SHAKLEE, Testimoni Carotomax,



5 Sebab CarotoMax Shaklee Paling Berkhasiat :

Purata pengambilan karotenoid, lutein, lycopena dan beta karotena adalah 8 mg setiap hari. Dengan CarotoMax, kita akan memperolehi 13 mg.

Membantu mengekalkan kesihatan badan secara umumnya dalam jangkamasa panjang dan menjaga secara khusus kesihatan mata, jantung, kulit, paru-paru, prostate dan serviks.

CarotoMax berfungsi menguatkan sistem imun. 
Mengandungi ekstrak yang unik daripada tomato, ekstrak biji benih anggur, ekstrak broccoli bertunas, minyak jagung, minyak palma dan marigold.

Pengambilan carotomax menyamai dengan Beta Karotena yang sama dengan pengambilan 102 hidangan Pisang, Lycopena yang sama dengan pengambilan 714 hidangan Apricot, Lutein dan Zeaxanthin yang sama dengan pengambilan 285 hidangan Anggur Pink, Alpha Karoten yang sama dengan pengambilan 89 hidangan Raspberi.

Manfaat Utama CAROTOMAX SHAKLEE

Lebih selamat dari vitamin A - Pengambilan vitamin A secara berlebihan akan menyebabkan toksisiti.Walaubagaimanapun ahli saintis menemui beta karotena pada tahun 1932, satu prekursor Vitamin A, dan Beta Karotena didapati selamat untuk pengambilan.

Mempertingkatkan Penglihatan- Ia menghasilkan "ungu visual" yang membolehkan kita mengekalkan penglihatan di dalam gelap. Ia mempertingkatkan masalah penglihatan seperti nyctalopia (rabun malam), rabun dekat, presbyopic, astigmatism, xerophthalmia (mata kering). kelesuan mata, glaucoma, katarak, floaters, eye bags dan gegelung hitam di mata 

Meredakan penyakit kulit - Pengambilan yang banyak akan melegakan masalah kulit seperti psoriasis, senile plaque, kulit kering, kulit gugur, jerawat dan akne. 

Melindungi Epithelial - Ia memelihara lapisan luar kornea, rongga oral, usus, perut, paru2, bronkus, pundi kencing, ovari semasa disintegrasi tisu, merawat ulser saluran usus.

Melawan Kanser dan Oksidasi - Pengambilan kerap beta karotena mengukuhkan
sistem imun, melambatkan penuaan dan menyekat aktiviti bahan kanser dan menghalang pembentukkan sel2 kanser. Hal ini akan mengurangkan risiko kanser, terutama sekali kanser paru2, dan payudara. Ia juga mengurangkan radikal bebas dan menyingkirkan sel2 mati yang teroksida.

Menghalang Infeksi - Merangsang enzim membunuh kuman, menyekat dan mempertingkatkan kondisi penyakit sistem respirotari paru2, batuk, hepatitis, asma, flu dan selsema. 

Menggalakkan Perkembangan Normal dan Sihat - Merangsang perkembangan kanak2/remaja, menguatkan tulang, melindungi rambut, kulit, membran mukosa, gigi sihat, gusi dan sistem reproduksi. Ia juga menghasilkan sperma yang sihat.

Berikut adalah Testimoni pengguna yang menggunakan Carotomax.

Testimoni 1 - Judith Jolis‎SHAKLEE GBS

Salam warga GBS...
Nak share dkt cni...xcited sgt nie... Actully, sa mmg rabun jauh n selalu kuar air mata nie... klu x silap since dr form 2 lg...pny la menderita...klu ke mana2 pn kena bawa sapu tgn..kjp2 lap mata yg berair nie...bila jumpa kwn2..asyik tny dgn saya...kenapa nangis...byg kn dr sekolah sehingga la skrg...anak da 3 nie...huhu, pny la stress tau...pegi hospital pn hny diberi ubat titis dkt mata...ok kjp jak...da hbs ubt tu...dtg semula mata berair tu... but, now...hepi sgt2 bila da berkenalan dgn shaklee n try amik Corotamax....sa baru mkn smlm n tadi pagi sebiji...so, amazing...dlm tempoh yg x smpi pn 2 ari...mata da x berair da..spec


pn da tak pakai nie...klu dulu, mata cepat letih aja...apa lagi klu time kerja...dr pagi smpi ptg asyik menghadap komputer kn...mata jd ny cpt letih nie...jadi ny mcm mata garfield da...tp, skrg still fresh aja smpi ke mlm...hehehehe... Thankful sgt2 bila d perkenalkan dgn Shaklee yg sgt best nie... next time nak try produk shaklee yg lain plk... 



Testimoni 2 - Syahida Zakaria 

Assalamualaikum..
Harini saya nak share testimoni carotomax saya. Saya start pakai spek dari umur 18tahun. Spek mmg tak renggang la. Tak pakai lama pun masa tido je.
Baru² ni saya nak buat spek baru.dah kmbang sangat sbb jadi mainan anak². Terkejut tau tengok power tinggi yarabi mencecah 750. Takjadi buat spek sbb tkejut sangat.

Tiba hari ni tergerak gak hati check lagi sekali. Wah².. Da turun rabun dan silau.. Gembiranya hati..Selain makan carotomax saya selalu tengok suasana hijau dan lihat jauh. Bukit pun bukit la. Kapalterbang pun kapalterbang lah(sbb kje kat airport). Silau tggl 50. Power spec da reduce 100. Walaupun tak banyak tapi puashati gakla.

Buat anda yang ada masalah seperti saya. Jom konsisten amal carotomax. Bukan saja power spek reduce kulit pun jadi lembut dan pinkish

Alhamdulillah, bila tengok testimoni pengguna yang berjaya dan berpuashati setelah menggunakan Carotomax. Carotomax ini juga adalah hot produk dan pernah beberapa bulan OUT of STOCK di Shaklee. Tetapi Insya-allah, kami di Jom Sihat Ceria mempunyai READY STOCK untuk anda.

Jadi, ayuh sama-sama kita hargai dan jaga kesihatan mata yang tiada ternilai ini. Ingat! Dari mata turun ke hati ya!

Ingin dapatkan stok Carotomax? Cepat-cepat hubungi saya.

No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign