17 December 2014

Ambil Peluang Ketika Promosi
Bermula 1 April 2015, GST akan dilaksana di Malaysia dan ketika itu semua barang akan dikenakan cukai, tiada yang terkecuali.

Tahukah anda apa itu GST?

GST (Goods and Services Tax) atau lebih dikenali di Eropah sabagai VAT (Value Added Tax) mula diperkenalkan di Perancis pada 1954 oleh Maurice Lauré, untuk mengganti sistem yang sangat bergantung kepada cukai yang tidak menentu berdasarkan jualan bagi menyeimbang dengan sistem cukai pendapatan yang tidak begitu berkesan.

GST atau dalam bahasa Inggeris Goods and Services Tax adalah sejenis cukai di mana apa sahaja barang dan perkhidmatan yang digunakan oleh pengguna mengandungi elemen cukai. Sebab itulah ia juga dikenali sebagai cukai kepenggunaan (consumption tax). Dalam erti kata yang lain, asasnya jauh lebih luas daripada Cukai Jualan dan Cukai Perkhidmatan yang ada sekarang. GST adalah cukai penggunaan dan ia berasaskan konsep nilai ditambah. GST dikutip daripada pelanggan untuk pihak kerajaan oleh organisasi perniagaan yang berdaftar dengan pihak berkuasa cukai.

Bagaimana, Sudahkah anda bersedia untuk GST?

So, bulan Disember ini Shaklee menawarkan TRIPLE Promotion. Bagi anda pengguna tegar, ambillah peluang ketika promosi sedang berlangsung ini untuk menikmati harga belian yang sangat menjimatkan.


1. Beli 6 Percuma 1 Vitamin C Sustained Release
2. Beli 2 Vitamin C Sustained Release Diskaun 5%
3. Beli 6 Percuma 1 Vita-E Complex
4. Beli 2 Vita-E Complex Diskaun 5%
5. Beli 3 Collagen Powder Percuma 1 dan PERCUMA KEAHLIAN SHAKLEE

Tunggu apa lagi? Jom beli sekarang dan nikmati penjimatan sebelum GST!

Hubungi saya untuk pembelian. Stok Tersedia!No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign