18 December 2014

Bekerja Dari Atas Katil Je!


Pengedar Shaklee Kuantan, Ahli Shaklee, Blog Jom Sihat Ceria, FB Page, Jana Pendapatan, Info, Kongsi, Cuti-Cuti, Produk SHAKLEE,

Bila sebut saja bekerja pasti kita akan bayangkan perlu keluar awal dari rumah, 'punch card', berpakaian sesuai ke pejabat dan kerja 8 jam sehari. Tidak dinafikan itulah rutin saya satu ketika dahulu.

Akan tetapi sekarang segalanya berubah, sejak saya menjalankan bisnes online Shaklee, saya boleh melakukan kerja dari mana sahaja saya berada samada dari rumah atau ketika saya sedang bercuti.

Peredaran zaman yang semakin canggih dan hebat, membolehkan kita bekerja sambil berbaju T-shirt dan berkain batik sambil 'landing' atas katil atau ketika memasak pun kita masih boleh bekerja dan juga sertai meeting secara online.

Sekarang ini segalanya mudah dan menjimatkan kerana boleh dilakukan secara online, bisnes pun jadi mudah. Kita boleh luangkan masa yang banyak bersama keluarga.

Bagaimana anda berminat untuk sertai Rangkaian Team kami? Jom! Jangan bertangguh lagi atau tunggu sampai waktu yang terdesak baru terkial-kial mencari bisnes untuk menambah pendapatan anda.

Lakukan sekarang!

Bila kita melakukan sesuatu perkara atau bisnes dalam keadaan terdesak, kita akan mudah 'give-up' dan stress. Seeloknya mula bisnes secara sambilan dan akhirnya kita akan lebih yakin untuk menjalankan secara sepenuh masa.

Berminat? Cepat-cepat hubungi saya ya! 


No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign