18 December 2014

Istimewanya Shaklee, Walau Dimana Jua Berada!

Ahli Shaklee, Blog Jom Sihat Ceria, eSell, FB Page, Info, Kongsi, Order, Pengedar Shaklee Kuantan, Produk SHAKLEE, Cuti-Cuti,


Salam Semua! Apa khabar hari ini?

Jika sebelum ini kami bercuti ke Johor Bahru dan Singapore, minggu ini saya mengikut En. Suami berkursus sambil membawa anak-anak bercuti lagi.

Alhamdulillah, walaupun dimana kami menginap kemudahan akses internet percuma diberikan. So ia memudahkan kerja-kerja saya untuk update blog dan juga berFaceBook serta memudahkan proses order barang dengan Shaklee.

Walaupun dimana jua saya berada serta dapat akses ke website Shaklee segala urusan order barang sangat mudah. Ianya hanya dihujung jari sahaja. Setiap barangan yang dipesan akan diuruskan oleh pihak Shaklee untuk penghantaran. Itulah kemudahan yang boleh dinikmati oleh setiap ahli Shaklee.

Sebab itulah saya suka Shaklee kerana keistimewaan yang diberikan kepada kami sebagai ahli walau dimana jua kami berada. Dan juga tiada alasan bagi kami untuk memberi servis kepada pelanggan kami dimana jua.

Bagi rakan-rakan yang ada/telah membuat tempahan, insya-allah saya pasti memberi sedikit ruang untuk urus dan selesai pesanan anda, walaupun ketika kami sedang bercuti.

Jadi, bagi rakan-rakan yang sedang singgah dan membaca blog saya ini serta berminat untuk pesanan vitamin Shaklee, boleh SMS/Whatsapp 014-8243610 saya segera.


No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign