15 December 2014

Saya Pengguna Dan Juga Pengedar Shaklee

COD, Pengedar Shaklee Kuantan, Produk SHAKLEE, Ahli Shaklee, eSell, Info, Kongsi,


Salam Semua!

Anda yakin atau pastikah setiap orang yang menjual sesuatu produk itu, tidak kira produk kesihatan atau kecantikan. Adakah mereka juga mengguna produk yang mereka jual?

Mungkin ada sebahagian yang mengguna atau ada yang hanya menjual sahaja dan mungkin juga mereka guna dan jual produk yang mereka pakai itu.

Tetapi berlainan dengan saya. Ketika diawal perkenalan dengan produk Shaklee, saya hanya beli dan guna. Beberapa bulan selepas itu, setelah merasai ada perubahan baru saya menjadi ahli dan seterusnya rasa ingin berkongsi keberkesanan dan menjual produk Shaklee ini kepada anda semua.

Image diatas adalah antara produk Shaklee yang saya dan keluarga amalkan. Bermula dengan mencuba suplemen, produk penjagaan rumah dan seterusnya set penjagaan wajah. Memang best dan jimat produk Shaklee ni.

Saya sudah mencuba dan merasai kesannya! Anda bila lagi? Tak cuba anda tak tahu kesannya.

Oleh itu, sekiranya anda tinggal di sekitar Bandar Kuantan, Beserah dan Sg. Karang, berita baik buat anda semua! 

Bagi anda yang selama ini mencari pengedar Shaklee di Bandar Kuantan, Beserah dan Sg. Karang, anda tidak perlu risau lagi kerana anda boleh hubungi saya untuk pembelian secara cash on delivery (C.O.D) dengan kami. Stok tersedia.

Jom kita BerSHAKLEE!
No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign