23 January 2015

Apa Yang Bestnya?


Salam semua!

Jana Pendapatan, Produk SHAKLEE, Pengedar Shaklee Kuantan, Independent SHAKLEE Distributor, Info, Kongsi,

Sebenarnya dari hari ke sehari saya makin seronok untuk berSHAKLEE. Selain menjual suplemen saya juga boleh membantu rakan-rakan untuk ke arah cara hidup sihat dan menjaga kesihatan dengan bersuplemen. Dengan Shaklee juga dapat merapatkan ukhwah saya dengan pelanggan. Tidak kita pelanggan baru ataupun lama. Walupun hanya mengenali di alam maya.

Jana Pendapatan, Produk SHAKLEE, Pengedar Shaklee Kuantan, Independent SHAKLEE Distributor, Info, Kongsi,

Dengan Shaklee juga saya dapat mengeratkan hubungan rakan-rakan lama ketika persekolahan dan ketika bekerja dulu. Alhamdulillah, semalam kawan ketika di sekolah menengah menghubungi untuk dapatkan produk Shaklee dan hari ini pula "room mate" ketika saya menyewa di rumah semasa bekerja dulu pun ingin dapatkan produk Shaklee. Syukur kepadaNYA kerana merapatkan lagi ukhwah kami disamping saya dapat menambah side income. Al-maklumlah taraf hidup sekarang makin tinggi. Melalui bisnes Shaklee ini dapatlah juga menampung apa yang patut.

Jadi, buat rakan-rakan yang ingin dan berminat untuk menjana pendapatan. Tunggu apa lagi? Jom sama-sama kami mulakan bisnes Shaklee. Kalau tidak dipecahkan ruyung manakan dapat sagunya. So, jom mulakan sekarang.

Nak tahu bagaimana untuk mulakan bisnes? Hubungi saya ya.


No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign