27 January 2015

Gabungan Nutriwhite dan Enfuselle

Salam Semua!

Untuk artikel kali ini saya nak kongsikan Set Penjagaan harian yang saya gunakan untuk wajah saya. 

Ini adalah Set Nutriwhite yang saya gunakan sejak Jun 2013. 


COD, Independent SHAKLEE Distributor, Info, Kongsi, NutriWhite Cleanser, Order, Pengedar Shaklee Kuantan, Produk SHAKLEE, Set Enfuselle, Set Kecantikan, Set NutriWhite,


Sejujurnya pada awalnya saya hanya gunakan jenis Nutriwhite sahaja. Gentle Deep Foaming Cleanser adalah pencuci muka Nutriwhite dari Shaklee yang pertama saya gunakan. Beberapa bulan berikutnya saya tambahkan dengan Smoothing Radiance Whitening Softner dan Daily Defense Whitening Essence.

Alhamdulillah sepanjang saya guna Set Nutriwhite ini memang best dan serasi dengan kulit wajah saya. Kulit wajah saya rasa lembut, licin dan  segar selepas digunakan.

Yang bestnya Set ini memang menJIMATkan kerana guna sedikit sahaja dan boleh digunakan hampir 6 - 8 bulan atau bergantung pada individu yang menggunakan.

Setelah setahun lebih menggunakan Set Nutriwhite ini, saya rasa ingin mencuba dan menggabungkan produk Nutriwhite dan Enfuselle. Lagipun sekarang usia saya dah 4 series, so nak cubalah pula produk yang melambatkan proses penuaan.

Dan ini adalah gabungan Set Nutriwhite dan Enfuselle yang akan saya gunakan. 


COD, Independent SHAKLEE Distributor, Info, Kongsi, NutriWhite Cleanser, Order, Pengedar Shaklee Kuantan, Produk SHAKLEE, Set Enfuselle, Set Kecantikan, Set NutriWhite,

Note : Baru tengahari tadi, saya dapat Hydrating Toner Enfuselle dan Hydrating Moisturizer Enfuselle.

Insya-allah, saya akan kongsikan artikel tentang set yang bakal saya gunakan ini. Tunggu ya!

Anda ada masalah kulit wajah yang sekejap kering dan sekejap lembap? Apa kata cuba Set Enfuselle ini. Nak tahu lanjut, hubungi saya ditalian seperti tertera dibawah.

Semestinya kecantikan wajah itu adalah hak setiap wanita!

Jom tukar set penjagaan wajah anda hari ini.

No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign