20 January 2015

Laluan Untuk Menuju Puncak


Assalamualaikum buat Pengunjung Blog Jom Sihat Ceria.

Laluan Untuk Menuju Puncak

Untuk berjaya didalam Shaklee, ada 7 puncak yang perlu di daki untuk menuju puncak. Walaupun penjalanan bisnes saya baru sahaja, Alhamdulillah saya telahpun melepasi 2 puncak dan insya-allah akan terus menghampiri kemuncaknya.

Untuk ke penghujung puncak, kita perlu melalui fasa yang besar iaitu perlu rajin berusaha, komited, konsisten dan tidak mudah putus asa. Perjalanan perlu di teruskan untuk mengapai bintang yang sedang menanti di penghujungnya.

Selain fokus kepada puncak-puncak yang bakal di lalui, ilmu juga harus dicari dan dikutip dari mentor-mentor yang sentiasa memberi panduan dan tunjuk ajar.

Puncak yang ke 7 adalah impian setiap pengedar Shaklee. Namun begitu, kita tidak boleh mencapai ke puncak terakhir tanpa matlamat dan keinginan yang selari dengan tindakan. Perlu di ingatkan, setelah berjaya mencapai puncak terakhir tanggungjawab juga semakin besar kerana Empayar dan Organisasi kita telah berkembang.

Setiap puncak yang di capai, insya-allah anda akan menikmati bonus dengan nilaian yang berbeza. Walaubagaimanapun bonus yang diterima setiap bulan tidak statik, mungkin bonus yang diterima AKAN bertambah atau BOLEH juga menurun bergantung pada "sales" bulanan kita.


Jadi bagi anda yang berminat untuk tambah pendapatan, jom sama-sama kita menuju puncak.

Jana Pendapatan, Ahli Shaklee, Pengedar Shaklee Kuantan, Info,

Hubungi saya untuk maklumat lanjut.


No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign