12 January 2015

Nak Jana Income Dari Rumah?


Assalamualaikum!

Siapa kata dengan hanya duduk di rumah tak boleh buat bisnes dan sekaligus boleh jana income? Anda nak mulakan bisnes tapi tak tahu nak bisnes apa? 

Sehingga hari ini anda belum ada idea nak bisnes apa? Tak tahu nak pilih bisnes yang boleh buat hanya dari rumah dan boleh jana income.

Dah anda tak perlu pening-pening lagi? 

Kami ada penyelesaiaanya dan boleh membantu anda. Jom mulakan bisnes Shaklee bersama Team kami. Yang penting anda mestilah rajin berusaha, sabar, komited dan tidak mudah putus asa. Insya-allah anda boleh dapat hasilnya. Anda yang tentukan berapa bonus setiap bulan yang anda nak atau inginkan? 2, 3, 4 atau 5 angka! 

Antara produk yang Shaklee tawarkan :

- Produk Kesihatan
- Produk Kecantikan

- Produk Penjagaan Badan
- Produk Penjagaan Rumah

Yang istimewanya produk Shaklee ini ianya Sentiasa Selamat, Berkesan dan Semulajadi.

Kepada yang berminat mencuba bisnes ini, boleh dibuat 100% secara online. Stok order hari ni, esok dah sampai depan pintu. Barang juga dihantar kepada customer melalui pos sahaja. Sangat jarang berjumpa customer, kecuali customer yang request nak ambil sendiri barangnya. 

Modal? Saya bermula dengan RM75 sahaja. Daftar ahli cuma RM75 dan anda akan diberi satu Bisnes Kit dimana di dalamnya ada detail produk, detail harga pengedar, harga ahli, cara kira bonus dan macam-macamlah. 

Berikut ialah manfaat daftar ahli, dan jika anda serius, semua bonus berikut akan anda nikmati: 

Bonus dalam bentuk Cash – Bonus akan diberikan pada anda setiap 15hb. Tengah-tengah bulan dapat duit, memang best. Tak ada istilah “hujung bulan” atau “poket kering” bagi pengedar shaklee, insyaAllah 

Bonus Kereta – bagi yang serius, anda akan dapat menikmati bonus kereta bila dah mencapai target tertentu. Boleh beli kereta baru. 

Percutian – Percutian VVIP 5 Star yang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee. Bagi Muslim, anda berpeluang pergi Umrah dengan pakej VVIP, dimana hotel hanya bersebelahan dengan masjid. Seronoknya menjadi tetamu Allah dalam keadaan yang cukup selesa. 

Apa pula KELEBIHAN jika anda mendaftar dengan saya? 

Anda akan diberi ACCESS ke dalam FB TERTUTUP yang hanya boleh dimasuki oleh downline saya sahaja. Dalam group ini ada banyak info tentang bisnes online, tips marketing, cara closing dengan betul, bagaimana menarik ramai customer dan banyak lagi RAHSIA PERNIAGAAN akan diberikan pada anda. 

Anda juga akan dimasukkan ke dalam 2 lagi FB tertutup yang melibatkan bisnes dan customer. Anda akan dibimbing sehingga berjaya melalui Seminar yang akan kami adakan dan juga “Personal Coach” juga akan diberikan berdasarkan permintaan. Jika tak tahu menggunakan blog, kami akan ajar caranya. Teknik marketing, bagaimana mengunakan fb dengan cara yang betul, semuanya akan diberikan, janji anda sendiri ada kemahuan untuk berjaya. 

Anda bagaimana? Jika anda ada kemahuan, kami akan tunjukkan jalannya. Anda boleh menjalankan bisnes ini secara part time atau full time. Yang penting, anda perlu berusaha dan konsisten. 

Terus terang, saya sangat seronok dengan bisnes yang saya ceburi ini. Alhamdulillah semoga Allah terus limpahkan rezeki yang melimpah ruah untuk saya, semua downline saya dan juga ANDA yang bakal menyertai kami. 

Berminat? Hanya Add FB saya Zaridah Hj Hashim dan PM saya, saya akan membalas semua PM anda tentang bisnes ini atau anda boleh hubungi saya di talian 014-8243610 untuk info lanjut. 

Info, Jana Pendapatan, Pengedar Shaklee Kuantan, Produk SHAKLEE,

-

No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign