4 January 2015

Visi Dan Misi 2015

Wish, Ahli Shaklee, Pengedar Shaklee Kuantan, Jana Pendapatan, Kongsi, Info, Blog Jom Sihat Ceria, FB Page,Sudah 4 hari berlalu di tahun 2015 tetapi perjalanan 2015 masih lagi panjang untuk dilalui. Pasti dalam meniti hari-hari awal 2015 ini ada rakan-rakan yang memasang misi dan visi untuk dicapai tahun ini.

Bagi saya, Insya-allah diharap tahun 2015 akan memberikan sinar yang lebih terang untuk bisnes Shaklee ini. Mudah-mudahan dipermudahkan segala laluan dan cabaran yang bakal ditempuhi sepanjang 2015 ini. Semuga team Shaklee saya terus berkembang dan berjaya menuju puncak dengan mencapai kejayaan yang bakal menantiku nanti. Insya-allah.

Apa pula Visi dan misi anda 2015 ini?

Bagi rakan-rakan surirumah yang memasang Visi dan Misi untuk memperbaiki tahap kewangan? Tunggu apa lagi, mulakan sesuatu yang boleh menjanakan pendapatan hanya dari rumah seperti kami. 

Bagi rakan-rakan bekerja tetapi berhasrat dan menyimpan impian untuk menumpukan masa pada keluarga dan mengambil keputasan bekerja dari rumah. Inilah masanya untuk anda bertindak.

Jom bersama-sama kami menjana pendapatan hanya dari rumah bersama Shaklee.

Nak tahu bagaimana saya boleh menjana pendapatan dengan Shaklee hanya dari rumah? Hubungi saya! Saya kongsikan dengan anda.

No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign