3 February 2015

Berhenti Melompat!

Simptom ‘katak si katak lompat’. 

Ini adalah antara penyakit atau sifat yang biasa terjadi bagi seseorang yang baru menjinak-jinak dalam bisnes. Penyakit melompat dari satu bisnes ke satu bisnes yang lain dan akhirnya diri sendiri yang penat dengan ragam sendiri dan apa pun tak dapat atau menjadi. 

Info, Jana Pendapatan, Kongsi, Pengedar Shaklee Kuantan, Ahli Shaklee, Independent SHAKLEE Distributor,

Sebenarnya saya rasa sangat tertarik membaca artikel yang dikongsikan oleh Saudara Irfan Khairi di blognya yang bertajuk Lompat Si Katak Lompat.

Info, Jana Pendapatan, Kongsi, Pengedar Shaklee Kuantan, Ahli Shaklee, Independent SHAKLEE Distributor,

Alhamdulillah saya dapat berkenalan dengan Shaklee kerana ianya berlainan. Selain kita menggunakan produk kita juga boleh berkongsi kehebatan produk kepada rakan-rakan ataupun keluarga sambil menjana pendapatan. 

Kenapa bisnes Shaklee istimewa berbanding MLM lain?

Secara peribadi dan dari pendapat saya, setiap MLM ada kelebihan masing masing tetapi saya rasa Shaklee mempunyai keistimewaannya yang tersendiri berbanding dari MLM lain. 

Kenapa saya berkata demikian?

Sebenarnya saya telah join bermacam-macam MLM sebelum ini. Tiada satu pun yang sama dengan sistem Shaklee. Dimana kita yang buat kita akan mendapat hasilnya yang sepadan dengan usaha. Kami juga dikongsi serta diajar oleh mentor (upline) dari permulaan bisnes dari A hingga Z. (Antara rajin atau tidak sahaja atau nak dan tak nak sahaja).

Kami tidak di paksa untuk beli stok banyak-banyak dan akhirnya produk tidak jalan dan kita sendiri yang habiskan.

Jadi dibawah ini saya kongsikan beberapa kelebihan Shaklee :-

MENERIMA LEADERSHIP BONUS SEHINGGA 6 KETURUNAN (6 Level)
- Maksudnya kita hanya menerima bonus untuk 6 susur jalur dibawah kita saja. 

MENJANA PENDAPATAN TANPA “LIMITLESS”.
- boleh menjana pendapatan yang tiada had dan usaha kita.

DOWNLINE BOLEH LEBIH TINGGI PANGKAT DARI UPLINE
- satu keistimewaan dalam Shaklee, SIAPA USAHA LEBIH, DIA DAPAT LEBIH. tiada istilah "orang atas goyang kaki, orang bawah buat kerja". Masing-masing buat kerja untuk dapat BONUS lebih.

- Downline boleh “memotong” upline pada bila bila masa. Samada dari segi rank, pendapatan dan juga dari jumlah ahli-ahli downline masing masing. Tiada yang mustahil!

So, Shaklee telah membuat saya terus berhenti melompat ke bisnes lain kerana saya yakin masa depan yang cerah menanti saya dengan Shaklee. Insya-allah.

Anda bagaimana? Masih ingat melompat ke bisnes lain lagi ke? Atau berminat untuk sama-sama sertai kami di Shaklee dan menyertai team kami.

Hubungi saya untuk maklumat lanjut.

Jom BerShaklee!


No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign