4 February 2015

Kelebihan Produk Promosi Febuari

Promosi, Vita-Lea, Chewable Vita-Lea, Ostematrix, Advanced Joint Health Tablet, COD, Order, Produk SHAKLEE, Pengedar Shaklee Kuantan, Independent SHAKLEE Distributor, Keistimewaan SHAKLEE

Bulan Februari ini ada 4 produk promosi utama dari Shaklee untuk pengguna-pengguna tegar. Antara pakej-pakej promosi yang ditawarkan adalah :-
1) Ostematrix- Beli 6 Percuma 1

2) Ostematrix-Beli 2 Jimat 5%

3) Vitalea- Beli 6 Percuma 1

4) Vitalea – Beli 2 Jimat 5%

5) AJHT- Beli 3 Percuma 1

6) Vitalea for children- Beli 3 Percuma 1


Tahukah anda, apakah kelebihan setiap suplemen-suplemen promosi ini?

OsteMatrix 
➤ Kalsium dengan gabungan magnesium, fosforus dan vitamin D, zinc, kuprum, dan boron. Semua nutrien di atas sangat perlu dalam suatu tablet kalsium bagi memastikan penyerapannya 99% dalam badan kita, dan menghalang endapan sesetengah mineral.

Vita-Lea 
➤ Merupakan multivitamin yang penting untuk menyokong keperluan zat dan nutrisi pemakanan harian kita untuk mengekalkan kesihatan yang baik. Pengambilan multivitamin terbaik membantu menguatkan sistem imun dan menggalakkan kesihatan jangka panjang.

➤ Satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi - sendi.

➤ Ada 18 Vitamins dan Mineral yang penting untuk pertumbuhan dan perkembangan anak-anak kita.

Bagaimana? Anda sudah mengetahui kelebihan suplemen-suplemen promosi ini. Jadi, tunggu apa lagi? Jom dapatkan segera dari kami di Jom Sihat Ceria.

Hubungi saya ya!


No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign