25 February 2015

Testimoni Basic H - Basuh Puting Susu Dan Menghilangkan Tahi LalatAssalamualaikum Semua Pengunjung Blog Jom Sihat Ceria!

Bertemu kembali!

Lagi testimoni Basic H dari pelanggan Jom Sihat Ceria (JSC) untuk dikongsikan. Memang teruja nak share testimonial produk ini yang tiba-tiba HOT dan TERLARIS di Kisok JSC. Ramai yang bertanya dan mencari Basic H untuk memudahkan kerja harian mereka.

Semua dah tahu kan yang produk Shaklee bukan tertumpu kepada suplemen semata-mata. Shaklee juga ada menawarkan produk kecantikkan wajah, kesihatan rambut, penapis air serta pembersih kediaman. Jadi, Basic H adalah salah satu daripada produk pembersihan kediaman. 

Sudah 55 tahun Basic H dikeluarkan oleh Shaklee. Bayangkan, lama ke tak? Kalau produk tak elok, tak mungkin akan boleh bertahan lama di pasaran macam ini. 

Basic H juga 2 kali ganda lebih pekat dan memberi kuasa pembersihan yang lebih selamat, berkesan serta sesuai digunakan bagi menangani seribu macam jenis kotoran di rumah pada bila-bila masa. 

Jom kita tengok apa kata pelanggan yang telah menggunakan Basic H ini.
Pelanggan telah berpuashati kerana Basic H membersihkan puting botol susu dan juga menghilangkan tahi lalat pada baju.

Hah, menarik tak? Bestkan, macam-macam boleh digunakan dengan Basic H ini. Yang lagi istimewanya, harganya sangat murah tak sampai RM50 pun dan boleh tahan sangat lama. Semua orang mampu memiliki Basic H ini untuk kegunaan dirumah.

Cubalah Basic H ini, anda mesti puas hati. Kalau nak tanya apa-apa tentang Basic H atau produk Shaklee yang lain, cepat-cepat hubungi saya ya.


No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign