27 November 2015

Kelebihan Zinc Complex Mempercepatkan Pemulihan Luka


Tahukah anda Zinc tidak boleh dihasilkan sendiri oleh tubuh. Ia akan terhasil apabila kita mengambil makanan yang mengandungi nutrisi zinc didalamnya.

Bagaimana untuk mendapatkan Zinc? Mudah saja! Amalkan Zinc Complex Shaklee. Alhamdulillah sekarang saya juga telah mengamalkan Zinc Complex.

Saya pasti sebenarnya ramai yang tidak mengetahui kelebihan dan kebaikan Zinc Complex Shaklee.

Dibawah ini saya kongsikan poster kebaikan Zinc Complex. Mari kita tengok.

Zinc Complex, Testimoni, Produk SHAKLEE, COD, Kongsi, Independent SHAKLEE Distributor, Pengedar Shaklee Kuantan,
 

Banyakkan kebaikan Zinc Complex tetapi apa yang yang ingin saya kongsikan untuk entri kali ini adalah dari pengalaman saya sendiri menggunakan Zinc Complex yang mempercepatkan pemulihan luka saya.

Pada tahun 2012, saya pernah menjalani operation "Carpal Tunnel" di kedua-dua pergelangan tangan dan "Tarsal Tunnel" dipergelangan kaki kiri tetapi ketika itu saya tidak mengamalkan Zinc Complex. Masa tu tak kenal produk Shaklee lagi. Disebabkan itu saya terpaksa mengambil masa yang lama untuk menjaga kesan jahitan untuk kering dan elok. 

Tapi berlainan pula dengan operation terbaru pertukaran disk di bahagian "cervical", pada hujung bulan Oktober 2015 lalu. Alhamdulillah, dengan izinNYA pada hari ke-3 selepas operation, doktor dapati luka saya telah kering dan elok.

Nampak sangat perbezaannya, jika sebelum ini saya terpaksa mengambil masa yang lama untuk menjaga kesan luka tapi kali ini Alhamdulillah luka cepat kering.  

Sebenarnya selain mengambil ubat yang dibekalkan oleh doktor, saya juga mengambil beberapa suplemen Shaklee seperti Zinc Complex, B-Complex, Carotomax, Ostematrix, AJHT dan Vita-C Shaklee.

Jadi, saya amat menyarankan pada rakan-rakan yang mengalami luka, eloklah mengamal Zinc Complex. 

Bak kata pepatah "tak kenal maka tak cinta". Jadi bila anda dah merasainya pasti anda akan tahu kelebihannya. 

Tak mahal pun Zinc Complex, dengan harga serendah RM 35 untuk 120 biji sebotol ianya sangat berbaloi untuk kesihatan anda.

Nak tunggu lagi ke? Jangan terlambat tau! Mai call/SMS/Whatsapp 014-8243610 untuk dapatkan stok anda.

No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign