18 January 2016

Pengedar Shaklee Anda Di Kuantan, Pahang


Assalamualaikum!

Produk SHAKLEE, Independent SHAKLEE Distributor, Pengedar Shaklee Kuantan, Info, Kongsi,


Anda tinggal di kawasan Beserah, Kuantan? Sedang tercari-cari pengedar Shaklee berdekatan dengan anda? Alhamdulillah, kerana anda berada di Blog Jom Sihat Ceria dan saya Zaridah Hj Hashim, adalah Pengedar Shaklee Beserah. Insya-allah anda boleh percayai. 

Saya telah menggunakan produk Shaklee dari tahun 2012. InsyaAllah dengan pengalaman dan ilmu yang saya ada tentang Shaklee, saya akan bantu anda untuk mendapatkan pilihan set suplemen yang sesuai untuk diri dan keluarga anda dengan bajet yang mampu milik.

ImProduk SHAKLEE, Independent SHAKLEE Distributor, Pengedar Shaklee Kuantan, Info, Kongsi,


Bagi anda yang ingin mendapatkan produk Shaklee secara Cash On Delivery (COD) di Beserah atau Sg. Karang Kuantan, anda boleh hubungi saya terus di talian hotline 014-8243610 melalui whatsapp ataupun call. Penghantaran suplemen Shaklee boleh dilakukan terus ke pintu rumah anda ataupun kita boleh berjumpa di mana-mana tempat untuk temujanji. Mudah kan?

Apa yang istimewa pelanggan akan dapat dengan setiap pembelian dari Jom Sihat Ceria :-

- Jadual dan cara pengambilan suplemen
- Penghantaran COD & perkhidmatan Kurier 
- Tips-tips dan konsultasi secara PERCUMA
- Dijemput ke dalam group khas Shaklee Eksklutif untuk pelanggan Jom Sihat Ceria. 
- Stok suplemen yang tersedia


Produk SHAKLEE, Independent SHAKLEE Distributor, Pengedar Shaklee Kuantan, Info, Kongsi,Untuk makluman anda, saya ada juga menyediakan perkhidmatan penghantaran COD di kawasan-kawasan berikut mengikut masa dan tempat yang dipersetujui :-


- Sg. Karang
- Balok
- Kawasan Perindustrian Gebeng
- Pelabuhan Kuantan
- Perkampungan Sg. Isap
- serta Sekitar Bandar Kuantan


Antara set-set yang disediakan ;
  • kecantikkan kulit
  • kuruskan badan
  • kesuburan suami dan isteri
  • kencing manis
  • kesihatan kanak-kanak
  • ibu hamil, pantang dan menyusu
  • kesihatan tulang/sakit sendi
  • penjagaan dalaman wanita
  • masalah migraine
  • dan lain-lain lagi
Selain dari set-set yang disediakan, anda juga boleh membeli produk Shaklee tanpa set atau beli satu-satu produk sahaja. 

Anda juga boleh mengikuti perkongsian berkaitan produk Shaklee dari saya samada di Blog Jom Sihat Ceria atau di FaceBook : Zaridah Hj Hashim atau juga follow InstaGram saya seperti dibawah :

Produk SHAKLEE, Independent SHAKLEE Distributor, Pengedar Shaklee Kuantan, Info, Kongsi,

Jadi sekarang anda sudah tahu saya adalah Pengedar Shaklee di Kuantan, Pahang. Jika nak dapatkan produk Shaklee tanpa sebarang kos pos bagi anda yang berada di Kuantan, jangan lupa hubungi saya untuk pembelian produk. Jangan segan-segan tau :)

Oh ya! Bagi anda yang berada di luar Kuantan, anda jangan risau atau bersusah hati.....Saya juga ada menyediakan perkhidmatan kurier.

ok.....jadi sekarang anda boleh order.... jangan tak order dari kami ya. Harga istimewa akan diberikan kepada pelanggan kami untuk semua produk.


No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign