14 January 2016

Tripple Gem Sarapan Yang Mudah Dan Berkhasiat


Assalamualaikum dan selamat pagi semua


ESP, Performance Drink, Mealshake, Testimoni, Produk SHAKLEE, Independent SHAKLEE Distributor, Pengedar Shaklee Kuantan, Info, Kongsi,


Sudah bersarapan pagi ke belum? Sarapan apa pagi hari ini? Ingat ya...jangan skip mengambil sarapan pagi anda.

ESP, Performance Drink, Mealshake, Testimoni, Produk SHAKLEE, Independent SHAKLEE Distributor, Pengedar Shaklee Kuantan, Info, Kongsi,

Pasti setiap pagi anda akan rasa buntu memikirkan sarapan apa yang perlu disediakan untuk keluarga anda?  

Oleh yang demikian, setiap pagi ibu-ibu akan berkejar-kejar menyediakan sarapan, maklumlah masa berlalu begitu cepat. Terutama anak-anak yang menaiki bas atau van akan keluar awal pagi ke sekolah berbanding anak-anak yang di hantar oleh ibubapa ke sekolah.


Sarapan Mudah Dan Berkhasiat

Nak tahu tak? Kalau saya kongsikan sarapan yang mudah dan berkhasiat untuk anda sediakan kepada anak-anak anda sebagai sarapan.

Sarapan yang saya maksudkan adalah gabungan ESP + Meal Shakes + Performance Drink.

ESP, Performance Drink, Mealshake, Testimoni, Produk SHAKLEE, Independent SHAKLEE Distributor, Pengedar Shaklee Kuantan, Info, Kongsi,Apa istimewanya gabungan 3 minuman ini?

Esp

Sejenis protein yang berkualiti dan non GMO soy iaitu soya yang tidak diubah genetiknya. Tidak mengandungi laktos dan kolestrol. Sangat sesuai untuk perkembangan otak anak seperti yang diperlukan oleh kanak-kanak yang sedang membesar.

Terdapat 9 amino asid yang penting dan diperlukan oleh badan tetapi ia tidak dapat dihasilkan oleh badan manusia. Maka protein ini perlu diambil dari sumber luar dan ESP mengandungi kesemua amino asid ini.


Meal Shakes  

Mengandungi kesemua nutrien yang diperlukan oleh kanak-kanak untuk membesar dengan sihat disebabkan sekarang kanak-kanak terdedah dengan pelbagai makanan ringan yang tidak berkhasiat.


Performance Drink

Membantu kestabilan air dalam tubuh anak-anak agar mereka kekal sihat dan tidak mudah dehidrasi dalam cuaca yang panas sekarang.  Kebiasaanya kanak-kanak sukar atau jarang untuk meminum air yang secukupnya. Kekurangan pengambilan air boleh menyebabkan anak mudah jatuh sakit terutama ketika mereka aktif dan badan mula dehidrasi.

Insya-allah dengan pengambilan 3 gabungan minuman yang mudah dan berkhasiat ini (boleh dibancuh sekali) sangat sesuai untuk anak-anak anda kerana bagus untuk perkembangan otak mereka. Ia juga boleh membantu anak-anak anda kekal aktif dan segar serta tidak mudah mengantuk ketika di dalam kelas.


Testimoni Pengguna

ESP, Performance Drink, Mealshake, Testimoni, Produk SHAKLEE, Independent SHAKLEE Distributor, Pengedar Shaklee Kuantan, Info, Kongsi,

Nak dapat stok ini? Hubungi saya di salah satu talian di bawah. No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign