15 February 2016

Bukan Sekadar Untuk Kesihatan Tetapi Juga Untuk Kecantikkan

Teks : Zaridah Hj Hashim
Image : Carian Google

Assalamualaikum,

Rasanya dalam artikel sebelum ini, ada bercerita tentang suplemen untuk kulit dan kecantikkan. 

Jadi, biarlah entri kali ini saya kongsikan serba sedikit pengalaman saya sendiri menggunakan produk Shaklee yang mana bukan hanya sekadar suplemen untuk kesihatan malahan manfaat lain yang saya dapat. Kulit saya berbeza dari sebelumnya.

Alfalfa, Vita-C, ESP, GLA Complex, Vita-E, Collagen Powder, Vivix, Produk SHAKLEE, Independent SHAKLEE Distributor, Pengedar Shaklee Kuantan, Info, Kongsi, Testimoni,Saya bertemu Shaklee pada 2012. Di awalnya saya hanya mengamal Alfalfa dan SR Vita C Plus sahaja bagi masalah resdung dan diikuti dengan set sendi. Bermula dari situ juga, saya mula jatuh cinta dengan produk Shaklee serta menambah pengunaan suplemen kepada ESP, GLA Complex, Vita E Complex, Collagen dan Vivix untuk penjagaan serta kecantikkan kulit. (Sebenarnya kalau nak senaraikan produk Shaklee yang saya dan keluarga amalkan memang banyak tetapi di atas itu hanya sebahagian sahaja). Tetapi tidaklah saya makan @ telan serentak nanti tidak tertelan pulak. Ada jadual pengambilannya. Ada suplemen yang perlu di amalkan harian, ada yang diambil mingguan sahaja dan ada juga yang diambil BILA PERLU sahaja.


Alfalfa, Vita-C, ESP, GLA Complex, Vita-E, Collagen Powder, Vivix, Produk SHAKLEE, Independent SHAKLEE Distributor, Pengedar Shaklee Kuantan, Info, Kongsi, Testimoni,

Alhamdulillah, selepas mengamalkan suplemen-suplemen ini saya dapati kulit yang kering, kasar dan menggelupas sebelum ini menjadi lembap, halus dan lembut.  Di wajah pula kulit nampak perubahan dengan lebih cerah, lembut, halus dan tona sekata. 

Ada rakan-rakan yang bertanya, saya ambil produk apa nampak lain wajah sekarang?  Ada juga yang menegur dan memuji dengan perubahan ini (bukan saya perasan ya) tetapi ini adalah KENYATAAN! Saya suka wajah yang "natural" tanpa perlu berbedak tebal.

Syukur Alhamdulillah, allah pinjamkan nikmat kesihatan ini untuk saya nikmati dan menjaganya selalu. Kesihatan dan kecantikkan adalah anugerah dariNYA yang tidak ternilai dan kita wajib menjaganya.

Sebenarnya produk Shaklee banyak kelebihannya, selain untuk kesihatan yang menyeluruh, ianya juga untuk kecantikkan wajah dan kulit. Sebab itu saya sukakan produk Shaklee. Untung siapa yang mengamalkan produk Shaklee ini kerana dengan Shaklee cantik dapat, sihat pun dapat. Siapa tak nak kan???

Jadi, bagi anda yang sedang mencari produk untuk penjagaan dan kecantikkan kulit, bolehlah mencuba produk Shaklee. Insya-allah anda akan jatuh cinta seperti saya.

Hubungi saya untuk pertanyaan dan pembelian produk serta konsultasi PERCUMA dari saya.  


No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign