21 February 2016

Kelebihan Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee

Teks : Zaridah Hj Hashim
Image : Carian Google, Koleksi Jom Sihat Ceria


Assalamualaikum dan Selamat Berhujung Minggu Buat Shaklee Lovers!

Hai Shaklee Lover....Sudah ambil suplemen Shaklee untuk pagi ini? Bagi yang belum ambil suplemen, jangan lupa ambil ya.....

Bagi anda yang amalkan suplemen Shaklee sebagai suplemen kesihatan dan kecantikkan, sudahkah anda mendaftar jadi ahli? 

Tahniah kepada yang telah mendaftar tetapi kepada anda yang belum lagi mendaftar sebagai ahli. Memang rugi jika anda mengamalkan suplemen Shaklee hampir setiap hari tapi tidak juga mendaftar sebagai ahli.

Ahli Shaklee, Cawangan SHAKLEE, Independent SHAKLEE Distributor, Info, Jana Pendapatan, Keistimewaan SHAKLEE, Kongsi, Pengedar Shaklee Kuantan, Produk SHAKLEE,


Kenapa mendaftar ahli Shaklee sangat menguntungkan?

1. Individu yang mendaftar ahli Shaklee mendapatkan faedah HARGA AHLI iaitu diskaun 20-30 peratus dari harga runcit. Anda tidak semestinya kena buat bisnes tetapi boleh mendapat konsultasi PERCUMA untuk 24 jam sehari dan seumur hidup!

2. Individu yang mendaftar bukan sahaja untuk menjadi pengguna tegar produk serta mendapat diskaun harga tetapi juga mampu menjana pendapatan dari bisnes Shaklee. 


Bagaimana Untuk Menjadi Ahli Shaklee?

Ada 2 pilihan untuk menjadi ahli:-

1) Yuran Pendaftaran hanya RM70 + RM10 Postage. Yuran ini adalah untuk menampung kos "BUSINESS KIT" yang mengandungi catalog, product guide dan business manual.

ATAU

Ahli Shaklee, Cawangan SHAKLEE, Independent SHAKLEE Distributor, Info, Jana Pendapatan, Keistimewaan SHAKLEE, Kongsi, Pengedar Shaklee Kuantan, Produk SHAKLEE,

2) Buat pembelian dalam 1 RESIT sebanyak 200 point UV (Unit Value), iaitu bersamaan dengan RM650++ anda akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA (bernilai RM70) dan juga CASH BONUS (bernilai RM30+). Penjimatan hampir RM100.

Anda juga boleh hubungi saya untuk mendaftar atau gunakan Shaklee ID 886402 (Zaridah Hj Hashim)sebagai SPONSOR.


Nak Jadi Ahli Shaklee Sangat Mudah

Cuma daftar, gunakan produknya, kumpul points dan bila anda dapat certain points dalam sebulan, anda dapat CASH BONUS. Bestkan. Makan sendiri saja pun sudah boleh dapat bonus. 

Jadi bonus itu sudah boleh cover "cost" produk yang anda makan setiap hari. Kan dah jimat kat situ.


Maintain Point Dan Keahlian

Yuran keahlian yang anda bayar itu hanya SEKALI SEUMUR HIDUP. Tidak perlu "RENEW" setiap tahun. Boleh pakai seumur hidup.

Kalau anda cuma nak makan sendiri, tak payah maintain points bulanan atau minimum belian. 

Cuma gunakan produk, dan share dengan kawan-kawan dan saudara-mara saja. Kalau mereka berminat, boleh beli dengan ID anda. Anda boleh beli pada harga yang murah. Iaitu 25% lebih murah daripada Retail Price.

Tapi kalau anda ingin mulakan business dan dapat CASH BONUS, barulah anda perlu mempunyai points tertentu setiap bulan.


Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

1) Boleh membeli produk Shaklee pada harga ahli. (25% less than retail price)

2) Dapat BONUS hasil pembelian/jualan setiap bulan 5%-21%. Makan sendiri pun boleh dapat bonus. 

3) BERPELUANG membuat bisnes Shaklee, (online dah offline) dengan bantuan MENTOR.

4) ACCESS kepada EKSKLUSIF GROUP kami untuk testimonial dan maklumat terperinci mengenai produk-produk Shaklee.

5) Mereka yang register akan masukkan mereka dalam sebuah group Shaklee di Facebook. Dalam group ini, anda akan didedahkan dengan rahsia rahsia bagaimana menjalankan business secara online. Di sini juga, anda akan membaca testimoni Rahsia Kejayaan ramai orang yang sudah berjaya dalam perniagaan online ini.

Di situ, anda boleh dapatkan bantuan khidmat nasihat. Apa yang perlu dilakukan untuk memulakan perniagaan online. Di situ juga, ada perkongsian kisah jatuh bangun orang lain dalam perniagaan online ini.

Jika hendak berjaya, kita mesti dikelilingi oleh mereka yang sudah berjaya. Dan bila anda berada dalam group itu, bermulalah hidup anda di sekelilingi oleh mereka yang telah pun berjaya.

Image result for kelebihan daftar ahli shaklee


Selamat Datang!!

Selamat Datang diucapkan kepada bakal-bakal ahli yang ingin mendaftar dibawah rangkaian kami.

Ahli Shaklee, Cawangan SHAKLEE, Independent SHAKLEE Distributor, Info, Jana Pendapatan, Keistimewaan SHAKLEE, Kongsi, Pengedar Shaklee Kuantan, Produk SHAKLEE,

No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign