24 February 2016

Lelaki Pun Perlu Amalkan Suplemen Ke????

Teks : Zaridah Hj Hashim
Image : Carian Google


Assalamualaikum....

Kebiasaanya sering kali kita mendengar atau membaca info-info tentang suplemen untuk wanita. Namun begitu golongan lelaki juga tidak terkecuali perlukan suplemen. Sepertimana wanita, lelaki juga perlu mengamalkan suplemen untuk menjaga kesihatan dan seterusnya menjadi lebih cergas dalam menjalani kehidupan seharian mereka.

Sebenarnya masih ramai yang tidak mengetahui suplemen Shaklee juga bagus untuk kesihatan lelaki. Sebabnya tanggapan orang ramai, produk macam Shaklee ini hanyalah untuk kaum wanita. Oh! Tidak semestinya.

Walhal produk Shaklee adalah sesuai untuk golongan tidak kira usia mahupun jantina. Ini kerana semua orang memerlukan suplemen. Jika kita kurang vitamin akan ada masalah kesihatan, samada kita perasan atau tidak.

Jadi buat para lelaki, pertimbangkan untuk mencuba produk daripada Shaklee pula selepas ini.

Info, kongsi, Produk SHAKLEE, Independent SHAKLEE Distributor, Pengedar Shaklee Kuantan, Vita-E, Zinc Complex, Testimoni, Testimoni Vita-E,


Antara Suplemen Shaklee Untuk Kesihatan Lelaki

Sebenarnya Shaklee ada produk yang sesuai untuk mengembalikan kesuburan dan lambang kegagahan seorang lelaki.

Ya, ianya bukan sebarang ubat tetapi jika diamalkan dengan konsisten insya-allah akan membuahkan hasil dengan izinNYA.


Vita-E Complex

Vita-E Complex diperbuat daripada bahan semulajadi iaitu daripada minyak sayuran dan selenium. Isi kandungan produk in tediri daripada 400IU Vitamin E, Selenium sebanyak 65mcg serta ekstrak biji anggur sebanyak 39.4 mcg.

Vita-E Complex ini amatlah bagus untuk kesuburan kaum lelaki. Kepada lelaki yang ada masalah kesuburan, rendahkan ego dah cubalah produk ini, manalah tahu ada rezeki anda untuk dapatkan zuriat nanti. 

Vita-E Complex meningkatkan kesuburan dengan mengurangkan radikal bebas yang merosakkan sperma.


Apa kata Pengguna Vita-E Complex


Zinc Complex

Zink adalah salah satu mineral yang penting bagi tubuh kita. Secara umum zink adalah bagus untuk menyembuh luka, masalah keguguran rambut dan sebagainya. 

Apa pula kena mengena Zinc Complex dengan lelaki?

Zink amat menpengaruhi kesuburan dan kesihatan seksual lelaki. Sebabnya Zink diperlukan dalam menghasilkan sperma, jika kurangnya Zink maka sperma menjadi cair/kurang pekat.

Dan pada masa yang sama Zink juga membantu menguatkan sperma. Untuk melengkapkan persenyawaan, sperma yang kuat amat diperlukan untuk berenang ke ovari.

Selain itu Zink ini juga penting untuk menjaga kesihatan Prostate lelaki. Jadi para lelaki semua perlukan kandungan Zink yang mencukupi agar kesihatan 'kita' semua terjamin.

Namun begitu kedua-dua produk diatas tidaklah diKHASkan untuk masalah kesihatan lelaki sahaja sepertimana yang dikongsikan. Selain untuk lelaki produk-produk diatas mempunyai kelebihan dan banyak lagi manfaat lain.


Apa Kata Pengguna Zinc ComplexJadi, jangan biarkan masalah mengganggu hubungan anda dengan isteri tanpa mencari penyelesaiaannya. Buatlah pilihan yang bijak untuk keharmonian rumahtangga anda.

Ingin mencuba? Hubungi saya untuk pertanyaan dan pembelian.No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign