23 February 2016

Vita-Lea Boleh Atasi Badan Letih Dan Lesu???

Teks : Zaridah Hj Hashim
Image : Carian Google

Assalamualaikum Semua!


Independent SHAKLEE Distributor, Info, Kongsi, Pengedar Shaklee Kuantan, Produk SHAKLEE, Testimoni, Testimoni Vitalea, Vita-Lea, Vitalea,


Dalam menjalani kehidupan seharian yang sentiasa sibuk dan serba pantas, Ramai yang sering merunggut badan cepat letih, lesu dan tidak bermaya. Mungkin antara sebab mempengaruhinya ialah cuaca, tekanan tempat kerja, pemakanan dan lain-lain.


Walaupun anda telah mendapatkan tidur serta rehat yang cukup tapi masih letih dan lesu juga badan dan fikiran? Ketika itu, pasti anda terfikir untuk pergi bercuti kononnya untuk rehatkan badan dan minda. Tetapi sebaliknya, bila balik dari bercuti berganda-ganda pula penatnya sebab kerja di pejabat jadi bertimbun-timbun.

Independent SHAKLEE Distributor, Info, Kongsi, Pengedar Shaklee Kuantan, Produk SHAKLEE, Testimoni, Testimoni Vitalea, Vita-Lea, Vitalea,


Jangan bimbang, saya ada solusi untuk permasalahan anda. Insya-allah Vita-Lea Iron Formula membantu menyelesaikan masalah anda.

Vita-Lea adalah multivitamin yang mengandungi 28 jenis vitamin dan mineral. Vita-Lea membantu meningkatkan kesihatan dan kecergasan badan. Kandungan zat besi di dalam Vita-Lea membantu meningkatkan paras hemoglobin dalam darah. Hemoglobin penting untuk pengangkutan oksigen keseluruh badan. Kekurangan oksigen merupakan salah satu punca yang menyebabkan badan cepat letih dan lesu.


Vita-Lea juga merupakan multivitamin yang berusia 100 tahun dan kerana ianya adalah multivitamin beserta iron yang sangat penting untuk pembentukan darah dan sel. Independent SHAKLEE Distributor, Info, Kongsi, Pengedar Shaklee Kuantan, Produk SHAKLEE, Testimoni, Testimoni Vitalea, Vitalea, Vita-Lea,Dengan mengamalkan 2 biji Vita-Lea bersamaan 40 jenis hidangan lauk. Wah! Mampu ke nak makan sampai 40 jenis lauk tu?.....

Sejujurnya saya juga mengamalkan Vita-lea dan merasai perubahan dengan rasa lebih bertenaga jika dibandingkan dahulu. Jika dahulu petang je saya mula saya letih dan lesu saja badan.

Jadi saya amat sarankan kepada anda yang sering keletihan dan kelesuan untuk cuba mengamalkan Vita-lea ini kerana kesihatan dan badan yang bertenaga sangat tidak ternilai harganya.

Di dalam artikel sebelum ini, saya pernah berkongsi DI SINI tentang istimewanya Vita-Lea dan juga artikel DI SINI panduan atasi keletihan.


No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign