24 March 2016

Elakkan Dehidrasi Di Musim Panas Ini Dengan Performance Drink

Teks : Zaridah Hj Hashim
Image : Carian Google

Assalamualaikum Semua....

Independent SHAKLEE Distributor, Info, Kongsi, Pengedar Shaklee Kuantan, Performance Drink, Produk SHAKLEE,

Ketika ini kita sedang mengalami musim panas yang melampau di mana sering kali kita dengar orang memperkatakan tentang 'Strok Haba'. 

Tahukah anda apa itu Strok Haba?

Independent SHAKLEE Distributor, Info, Kongsi, Pengedar Shaklee Kuantan, Performance Drink, Produk SHAKLEE,


Bagaimana Cara Mencegah Strok Haba?


Independent SHAKLEE Distributor, Info, Kongsi, Pengedar Shaklee Kuantan, Performance Drink, Produk SHAKLEE,


Apa yang saya ingin kongsikan dalam entri ini, adalah bagaimana untuk mengelakkan diri kita dari dehidrasi.  Sepertimana yang kita tahu, salah satu cara untuk mengelakkan dari dehidrasi adalah dengan meminum minumam isotonik.


Image result for performance drink shaklee dan strok haba

Oleh kerana cuaca panas dan kering boleh menyebabkan dehidrasi iaitu badan akan kehilangan air yang banyak, jadi saya sarankan anda untuk meminum Performance Drink untuk mencegah sebarang kesan cuaca panas terhadap kesihatan. 

Minuman berperisa oren ini bukan sahaja bertindak sebagai penghilang dahaga dan mengelakkan dehidrasi malahan ia juga membekalkan elektrolit yang tubuh kita perlukan untuk kekal bertenaga dan berstamina walaupun dalam cuaca panas dan kering.


Ketahui Fakta Menarik Performance Drink1. Merupakan minuman isotonik yang menjadi pilihan ahli sukan kerana mempunyai imbangan elektrolit yang sempurna dan membantu mencegah dehidrasi.

2. Mengandungi 3 jenis karbohidrat untuk tenaga dan stamina.

Formula karbohidrat unik Shaklee iaitu opticard membekalkan tenaga serta-merta tanpa mengganggu keseimbangan gula dalam darah.

3. Bertindak untuk mengekalkan bendalir badan supaya tidak kekeringan dan bukannya milk booster.

4. Sesuai untuk ibu mengandung, menyusu, orang berpuasa, orang bekerja di tengah panas, orang yang bersukan. Pendek kata semua orang lah sesuai untuk minum performance Drink ini.

Budak-budak yang demam pun sesuai sangat diberi Performance Drink ini. Sebab kadang-kadang mereka tiada selera makan. Air masak tidak mahu minum. Performance Drink ini berperisa oren yang sedap.

Dapatkan segera untuk seisi rumah. Nanti saya ajarkan cara untuk bancuh Perfomance Drink ni untuk mendapatkan rasa yang sangat sedap.

Klik SINI untuk testimoni Performance Drink.

No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign