15 March 2016

Pengedar Shaklee Di Beserah Dan Sekitar Bandar Kuantan

Teks : Zaridah Hj Hashim
Image : Carian Google

Assalamualaikum

Alhamdulillah dari hari ke sehari semakin ramai yang berminat untuk mencuba produk Shaklee. Buat anda yang masih belum mengetahui dan baru pertama kali singgah di Blog Jom Sihat Ceria ini, dimaklumkan saya merupakan Pengedar Shaklee di Beserah dan sekitar Bandar Kuantan. 

Independent SHAKLEE Distributor, Info, Kongsi, Pengedar Shaklee Kuantan, Produk SHAKLEE, Jana Pendapatan, Ahli Shaklee,

Ada juga pelanggan yang "whatsapp" dan bertanya "kat mana stokis Shaklee di Kuantan ya?" Buat pengetahuan anda semua, saya ingin maklumkan Shaklee TIADA stokis. Anda hanya boleh mendapatkan produk Shaklee melalui pengedar sah Shaklee seperti saya. Jadi untuk anda yang ingin mendapatkan produk Shaklee secara COD di Beserah dan sekitar Bandar Kuantan, bolehlah hubungi saya ya.

Sebagai Pengedar Shaklee di Beserah dan sekitar Bandar Kuantan saya juga menyediakan 'ready stock' produk Shaklee bagi memudahkan anda untuk berurusan dengan saya tanpa perlu menambah kos penghantaran dan anda tidak perlu menunggu lama untuk mendapatkan produk pilihan anda.

Perkhidmatan COD hanya akan dilakukan bergantung kepada lokasi di Beserah dan sekitar Bandar Kuantan atau mengikut tempat-tempat yang dipersetujui sahaja. Namun begitu bagi anda yang berminat tetapi berada di luar dari lokasi diatas, anda masih boleh membeli dari saya melalui perkhidmatan pos.

Selain itu, ada juga boleh mendapatkan konsultasi PERCUMA terus dari saya bagi anda yang berada di Beserah dan sekitar Bandar Kuantan untuk pertanyaan dan pembelian produk Shaklee yang sesuai dengan anda.

Independent SHAKLEE Distributor, Info, Kongsi, Pengedar Shaklee Kuantan, Produk SHAKLEE, Jana Pendapatan, Ahli Shaklee,

Oleh itu bagi anda yang sedang mencari produk Shaklee di Beserah dan sekitar Bandar Kuantan, bolehlah hubungi saya ya. 


No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign