11 March 2016

Penjagaan Mata Yang Sihat Dengan Carotomax

Teks : Zaridah Hj Hashim
Image : Carian Google 

Salam Semua,

Tengah tengok apa tu? Jangan tengok lama-lama tau.....


Carotomax, Independent SHAKLEE Distributor, Info, Kongsi, Pengedar Shaklee Kuantan, Produk SHAKLEE, Testimoni, Testimoni Carotomax,


Untuk entri kali ini, saya nak kongsikan dengan pengunjung semua tentang penjagaan mata yang sihat.

Siapa diantara pembaca Blog Jom Sihat Ceria ini yang memakai cermin mata? Mesti ramaikan. Saya pun salah seorang yang memakai cermin mata kerana masalah rabun dan juga silau terutamanya ketika memandu di waktu malam. Maklumlah dulu kerja saya mengadap komputer saja.


Suplemen Untuk Mata Sihat

Carotomax, Independent SHAKLEE Distributor, Info, Kongsi, Pengedar Shaklee Kuantan, Produk SHAKLEE, Testimoni, Testimoni Carotomax,

Carotomax adalah suplemen untuk mata yang membantu meningkatkan penglihatan serta membantu mengatasi masalah penglihatan seperti nyctalopia (rabun malam), rabun dekat, presbyopic, astigmatism, xerophthalmia (mata kering), kelesuan mata, glaucoma, katarak, floaters, eye bags dan gegelung hitam dimata.

Nak tahu tak apa yang ada dalam Carotomax ini? 

Carotomax, Independent SHAKLEE Distributor, Info, Kongsi, Pengedar Shaklee Kuantan, Produk SHAKLEE, Testimoni, Testimoni Carotomax,


Boleh ke anda ambil semua makanan diatas untuk menjaga mata yang sihat? Jadi nak mudah dan senang, anda cuma amalkan 1 biji Carotomax setiap hari. Mudahkan!

Klik SINI untuk testimoni.

Sekarang anda sudah mengetahui tentang penjagaan mata yang sihat, cantik dan segar. Jadi, tunggu apa lagi?

Jomlah order sekarang! Kalau bukan untuk anda, hadiahkanlah pada mak atau ayah anda kan....

No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign