4 April 2016

Promosi Shaklee April 2016

Teks : Zaridah Hj Hashim
Image : Koleksi Enermax Group

Assalamualaikum Semua!

Mesti pengguna tegar Shaklee nak tahukan? Apalah promosi Shaklee bulan April ini kan. Tentu anda tidak sabarkan. Rilex dulu!!!!

Sebelum itu, saya ingin mohon maaf lambat update untuk promosi Shaklee April ini. Al-maklumlah saya baru sahaja balik dari bercuti bersama En. Suami. 

Oh ya berbalik kepada promosi bulan April yang saya rasa sangat mengujakan kepada peminat suplemen Shaklee dan juga ahli-ahli Shaklee semua.

Sebenarnya saya pun tumpang seronok juga sebab promosi April ini antara suplemen yang sentiasa dicari dan diminati pengguna Shaklee samada untuk kanak-kanak dan juga orang dewasa.

Taraaaaaaaaa...........

Promosi, Independent SHAKLEE Distributor, Pengedar Shaklee Kuantan, Produk SHAKLEE, Vita-C, Omega Guard, Chewable Vita-Lea,

Anda sudah tahukan produk promosi Shaklee April ini. Jadi, jika anda pengguna suplemen-suplemen ini jangan tunggu lagi. Bertindak segera untuk dapatkan suplemen-suplemen promosi ini.

Jangan tunggu di akhir bulan ya....nanti melepas pula suplemen-suplemen kesukaan anda ini.

Hubungi saya untuk dapatkan Omega Guard ke? SR Vita-C ke atau Vitalea for Children  yang boleh dikunyah untuk anak anda.

No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign