30 April 2016

Set Ramadhan Terkini Dari Shaklee

Teks : Zaridah Hj Hashim
Image : Koleksi Enermax Group

Assalamualaikum,

Sempena bulan Ramadhan yang kian hampir tidak lama lagi, Shaklee memperkenalkan Set Ramadhan terkini beberapa hari lalu. Yang istimewanya Set Ramadhan terkini Shaklee ini ditawarkan lebih awal iaitu di penghujung April dan insya-allah akan berakhir menjelang sambutan Hari Raya nanti. 

Jadi bagi anda yang telah memulakan puasa samada puasa sunat atau ganti sangatlah sesuai untuk mengamalkan Set Ramadhan ini. 

Kebiasaanya Set Ramadhan Shaklee dikenali sebagai Shaklee Mighty 3 Gems. Teramat sesuai diambil ketika sahur untuk membekalkan tenaga yang berpanjangan sepanjang berpuasa. Dan yang istimewanya, set Ramadhan sesuai digunakan untuk ibu mengandung atau yang sedang menyusu badan (breastfeeding).

Walaubagaimanapun ada sedikit kelainan Set Ramadhan Terkini dari Shaklee ini. Dimana Set Ramadhan ini terdiri dari :

o ESP - Dengan pengambilan makanan berprotein tinggi dan GI rendah diwaktu sahur membantu rasa kenyang lebih lama serta memberi tenaga berpanjangan

o Performance Drink - Membantu mengawal paras cecair di dalam badan ketika berpuasa serta mengelakkan dehidrasi

o Mealshake - kaya denga kalsium dan serta membantu mengatasi masalah sembelit ketika berpuasa

o Lecithin - membantu membakar lemak dan kolesterol sepanjang tempoh berpuasa

set, ESP, Performance Drink, Mealshake, Lecithin, Produk SHAKLEE, Independent SHAKLEE Distributor, Pengedar Shaklee Kuantan, Info, Kongsi,

Anda sudah mengetahui kelebihan Set Ramadhan terkini ini, semuga perkongsian ini memberi manfaat kepada anda dan anak-anak yang bakal menjalani ibadah berpuasa nanti. 

Jadi, tunggu apa lagi? Ayuh dapatkan Set Ramadhan ini agar anak-anak anda yang baru belajar berpuasa lebih bersemangat untuk berpuasa. 

Jom order hari ini!

No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign